Dışkı kontrolü

Murat Telli

Meraklı Üye
Muhabbet kuşumun dışkısının etrafında yeşil sıvı görüntüsü var. Bir hastalık belirtisi olabilir mi ?
9893fafc194458081dfa4a72868e8a56.jpg
b77c613e0f49217a34ed45afdde9e7b5.jpg

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk fotoğraf bugün güncel. İkinci fotoğraf da dünkü dışkısının arkası. Net görünmesi için çektim. @Recai
7117042df501276ed0e2da5e3a72e935.jpg
9e052e9638458fe45cb1e4a22ef78a31.jpg

Kuş ishal. Eczaneden ge oral alın. Tam dolu suluğa 2,3 pirinç tanesi kadar ekleyin. 3 gün boyunca uygulayın.

Kuş ishal. Eczaneden ge oral alın. Tam dolu suluğa 2,3 pirinç tanesi kadar ekleyin. 3 gün boyunca uygulayın.
Hocam ilaçsız yapamaz mıyız ? En son neredeyse öldürüyordum. Henüz ilaç kullanma riskini almak istemiyorum. Aspur versem olmaz mı ? Ama mutlaka alın diyorsan alırım sanırım

Hocam ilaçsız yapamaz mıyız ? En son neredeyse öldürüyordum. Henüz ilaç kullanma riskini almak istemiyorum. Aspur versem olmaz mı ? Ama mutlaka alın diyorsan alırım sanırım

Dediğim ürün ilaç değil, elektrolit tir. Bebeklerde ishali geçirmek için kullanılır. Merak etme yani :). Yem olarak sadece aspur verebilirsin.

Dediğim ürün ilaç değil, elektrolit tir. Bebeklerde ishali geçirmek için kullanılır. Merak etme yani :). Yem olarak sadece aspur verebilirsin.
Hocam bütün yemlikleri boşaltıp aspur koydum. Kaç gün böyle devam edeyim ?

elektrolit dediğiniz burada belirttiğiniz Ge oral sanırım değil mi?

diazeyme 256 sipariş ettim ama pazartesi elimde olacak bugün Ge oral alıp kullansam mı ?

Geri