Kuşum 47 Gr iştahı var foto atamadım buraya dışkı ara sıra normal oluyor ara sıra yemli ne yapmam gerekDisbiozis yaşıyor olabilir, hastalık belirtisi de olabilir. Siz dışkı resmini ve kuşunuzun videosunu paylaşın.
Buraya fotoğraf nasıl atılıyor acabaKuşun güncel videosunu video sesi açık olarak ve son dışkılarını flaşsız net şekilde çekip paylaşın.
Foto : hızlı resim com
Video: streamable.com veya youtube
Hassas terazi varsa kuşu da tartın.
Kuşun güncel videosunu video sesi açık olarak ve son dışkılarını flaşsız net şekilde çekip paylaşın.
Cevap verir misiniz nasıl foto yükleyebilirim? Kuşumun dışkısı hiç normal değil geç kalmak istemiyorum hayvana bir şey olmasını istemiyorum yardımcı olur musunuzKuşun güncel videosunu video sesi açık olarak ve son dışkılarını flaşsız net şekilde çekip paylaşın.
Disbiozis yaşıyor olabilir, hastalık belirtisi de olabilir. Siz dışkı resmini ve kuşunuzun videosunu paylaşın.
Cevap yazdım zaten dikkatli okuyun. Yukarıda foto sitesi ve video sitelerini yazdım,o siteleri kullanarak buraya link atacaksınız görselin.
Googleye yazın hızlı resim com diye. Ya da youtube ye video yükleyin buraya link atın
Bu şekilde diskisinda bazen hem oluyor sizce neden![]()
iy7xijk.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 02 Aralık 2025 tarihinde yüklendi, 2448×3264 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: iy7xijkhizliresim.com
Tamam kullanın probiyotiği.Probiacti bird aldım. Yarın başlamayı düşünüyorum suyuna ekleniyormus. Birde multivitamin aldım ayriyeten gervit diye onu kullansam olur mu ?