Dışkı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan busra16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

busra16

Yeni Üye
Muhabbet kuşumun dışkısında bazen baloncuk oluyor bazen dışkı bazen de normal dışkılıyor sebebi nedir acaba ?

Disbiozis yaşıyor olabilir, hastalık belirtisi de olabilir. Siz dışkı resmini ve kuşunuzun videosunu paylaşın.

Kuşun güncel videosunu video sesi açık olarak ve son dışkılarını flaşsız net şekilde çekip paylaşın.

Foto : hızlı resim com
Video: streamable.com veya youtube

Hassas terazi varsa kuşu da tartın.

Kuşum 47 Gr iştahı var dışkı bazen normal oluyor bazen yemli ne yapmam gerek foto da atamadım yardımcı olur musunuz lütfen

Kuşun güncel videosunu video sesi açık olarak ve son dışkılarını flaşsız net şekilde çekip paylaşın.

Cevap verir misiniz nasıl foto yükleyebilirim? Kuşumun dışkısı hiç normal değil geç kalmak istemiyorum hayvana bir şey olmasını istemiyorum yardımcı olur musunuz

Cevap yazdım zaten dikkatli okuyun. Yukarıda foto sitesi ve video sitelerini yazdım,o siteleri kullanarak buraya link atacaksınız görselin.
Googleye yazın hızlı resim com diye. Ya da youtube ye video yükleyin buraya link atın

Cevap yazdım zaten dikkatli okuyun. Yukarıda foto sitesi ve video sitelerini yazdım,o siteleri kullanarak buraya link atacaksınız görselin.
Googleye yazın hızlı resim com diye. Ya da youtube ye video yükleyin buraya link atın

Sindirim sorunu var kuşta. Bunun birsürü nedeni olabilir. Başka belirtiler var mı peki öğürme kusma vs

Öğütme kusma yok iştahı yerinde probiyotik siparişi vermiştim onu versem faydası olur mu suyuna eklemeli bir probiyotik

Probiyotik kullanın haftada 3 kere verin düzenli olarak her zaman.
Sonra gelişmelere bakarız.
Basit bir sindirim sorunu da olabilir tabii.

Aldığınız probiyotiğin markası nedir,içeriğinde multivitamin var mı?

Probiacti bird aldım. Yarın başlamayı düşünüyorum suyuna ekleniyormus. Birde multivitamin aldım ayriyeten gervit diye onu kullansam olur mu ?

Probiacti bird aldım. Yarın başlamayı düşünüyorum suyuna ekleniyormus. Birde multivitamin aldım ayriyeten gervit diye onu kullansam olur mu ?
Tamam kullanın probiyotiği.

Multivitamin kullanabilirsiniz haftada 1 kere.
Lakin şunu söyleyeyim,bunlar ilaç değil takviyedir. Zaten kullanılması gereken şeyler..
Kuşta enfeksiyon varsa antibiyotik kullanmak zorundasınız.
Şu an enfeksiyon var diyemeyiz ama. Probiyotik kullandıktan sonra düzelme olabilir.

Geri