Bilmiyorum ki hocam tam olarak nereye bakmamız lazım fotografta belli miBence bir sorun yok. Kuşta yumurta şişkinliği var mı?
Yok bence ama ben size bi foto atayım gün içindeKarnının altına bakın.
Tamam çok teşekkür ederim peki yumurta şişkinliği olunca eş mi istiyor demekBence de yok.
Aynen ben de o manada anladım bi yerde okumuştum kızgınlık yumurtası oluyo boş falan diye haklısınız teşekkür ederiimAslında benim kastettiğim yumurta şişkinliği kızgınlık yumurtası. O da eşi olmayan dişilerde görülüyor. Yukarda denildiği gibi eşi olan dişilerde dolu yumurta olur. Sizin kuşta yumurta yok bence.
Teşekkürler tavsiyeleriniz içiin sanki kızıştı biraz evet bazen sürtüyor bir yerlereBence kızışmaya başlamış yanına bir eş alabilirsiniz
Cevabınız için teşekkür ederiim tam yaşına girmedi ama 7,5 aylık kadar hayırlısı ne zaman alacağıma karar verirsem tabii çok isterim yavru bakmayıYumurta şişkinliği olması demek başka bir kuş ile çiftleşmiş ve sonucunda yumurtlayacak anlamına gelir. Kuşunuz yaşına girmiş,yanına anlaşabileceği erkek alırsanız ilerki zamanlarda yavru alabilirsiniz.