F
Furkan TOPALOĞLU
Guest
ustalarım belki bilenler vardır kuşlarımın solunum sıkıntısı ile alakalı konu açmıştım buyrun burada http://www.muhabbetkusu.com.tr/hast...temleri/herkesten-yardim-bekliyorum-9000.html kuşlara aviastım almıştım ve 1 haftadır kullanıyorum tedavi süresi de 1 hafta diyordu ama hala durumları aynı sayılır şimdi benim ne yapmam gerekiyor ilaca devam mı yoksa onu bırakıp deep fix ve avisol var onları mı kullanmalıyım kafeslerini de üşümesinler diye bezle kapatıyorum yani üşüme konusunda sıkıntıları yok
ayrıca şunu sormak istiyorum kuşlar durgunken kuyruklarını çok hafif aşağı yukarı yapıyor bunun solunum sıkıntısı yüzünden olduğu söyleniyor ama ben internette bakaç videoda çoğu kuşun öyle yaptığını gördüm size de sormak istiyorum sizin kuşlarda durgunken hafif aşağı yukarı var mı yok mu
ayrıca şunu sormak istiyorum kuşlar durgunken kuyruklarını çok hafif aşağı yukarı yapıyor bunun solunum sıkıntısı yüzünden olduğu söyleniyor ama ben internette bakaç videoda çoğu kuşun öyle yaptığını gördüm size de sormak istiyorum sizin kuşlarda durgunken hafif aşağı yukarı var mı yok mu