Eş tutmayan kuşların kafesine bi dişi bi erkek almayı düşünüyorum yeni. Ne yapmamı önerirsiniz?
Samil Meraklı Üye 20 Şub 2017 #1 Eş tutmayan kuşların kafesine bi dişi bi erkek almayı düşünüyorum yeni. Ne yapmamı önerirsiniz?
Ahmed Demir Bilgili Üye 20 Şub 2017 #2 Samil' Alıntı: Eş tutmayan kuşların kafesine bi dişi bi erkek almayı düşünüyorum yeni. Ne yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla ... Kafesiniz buyuk mu 2 disi 1 erkek daha iyi olur
Samil' Alıntı: Eş tutmayan kuşların kafesine bi dişi bi erkek almayı düşünüyorum yeni. Ne yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla ... Kafesiniz buyuk mu 2 disi 1 erkek daha iyi olur
Samil Meraklı Üye 20 Şub 2017 #3 Ahmed Demir' Alıntı: Kafesiniz buyuk mu 2 disi 1 erkek daha iyi olur Genişletmek için tıkla ... Sorun dişide değil yalnız, erkekte. Dişi eş olmaya çalışıyor ama erkek ürküyor. O yüzden bir dişi bir erkek alayım diyorum.
Ahmed Demir' Alıntı: Kafesiniz buyuk mu 2 disi 1 erkek daha iyi olur Genişletmek için tıkla ... Sorun dişide değil yalnız, erkekte. Dişi eş olmaya çalışıyor ama erkek ürküyor. O yüzden bir dişi bir erkek alayım diyorum.