Ele nasıl alıştırabilirim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mert0655
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mert0655

Meraklı Üye
Arkadaslar merhaba benim 9 aylık bir muhabet kuşum var 3 hafta once aldım. Çok şey denedim ama bi türlü beceremedim. Kafesin içinde biraz bekletince elimi yemle baraber bi sure sonrs yemi yiyor onum dışında cok korkuyor bi öneriniz var mı ??
Teşekkürler

Arkadaslar merhaba benim 9 aylık bir muhabet kuşum var 3 hafta once aldım. Çok şey denedim ama bi türlü beceremedim. Kafesin içinde biraz bekletince elimi yemle baraber bi sure sonrs yemi yiyor onum dışında cok korkuyor bi öneriniz var mı ??
Teşekkürler

9 aylık bir kuş büyük olduğu için 3 haftadır size alışmamış olabilir. genellikle zaten yavru kuş alınmasının sebebide budur. yavru kuşlar daha ilk gün bile avucunuzun içine gelip oturabiliyor tecrübeyle sabittir:) kuşunuzu evin kalabalık olan bir odasına koyun (örneğin salon) eğer tek başına pek girilip çıkılmayan bir odada duruyorsa da içine kapanık olabiliyor. sürekli konuşun size gelmesede kafesin dışına salın kendisi rahat edeceği bir nokta seçip orada vakit geçirecektir zamanla size de gelecektir. muhabbet kuşları emek ve ilgi isteyen canlılar , başarılar dilerim.

Geri