Kuşlarınız çiftleştiler mi?Gelişmeleri buradan paylaşacağım ilk defa üretime gireceğim umarım başarıyla sonuçlanır![]()
O zaman ben mama tarifimi söyleyeyimmama hazırlayamadım henüz kuşlarımı uzun zamandır görmüyordum ve ev tadilatta. Mama tariflerine açığım ama![]()
Teşekkür ederim benim erkek tam kuzışmadı sanırım dişinin üstüne çıkmaya çalışmıyor şimdilikO zaman ben mama tarifimi söyleyeyim
1 yumurta
1 orta boy havuç (kabuğu soyulmuş)
Çay kaşığı ucu kadar toz tarçın
Yarım veya 1 kuru ceviz ezmesi
Yumurtanın kabuğunun ezmesi
Mamayı takmadan kafes teline saldırıyorlar gerçekten çok güzel bir tarif, yapılışınıda anlatayım isterseniz, yumurtayı çatalla eziyorum rende şeklindede yapabilirsiniz hiç fark etmez, havucu soyup rendeliyorum dik ama küçük olan bölümden, yumurta kabuklarının kendisine yapışık olan zarını soyup onu peçete üstünde biriktiriyorum, ardından bardakla eziyorum rondoda tercih edilebilir, aynı şekilde cevizide eziyoruz saklama kabı gibi bir şeyde karıştırıyoruz tarçınla birlikte, basit ama etkili bir tarif, verim aldın mı derseniz henüz alamadımama erkeği çok güzel kızıştırdığına şahidim
Büyük ihtimalle yapacaktır, çiftleşme oldu mu? Yuva malzemeniz yanlış bence, yuva ipi koymuşsunuz sanırım
sürekli yuvada vakit geçirmeye başladı yumurta yapsam mı diye
Normalde ısırmaz ama yuvadan parmağımı uzatınca ısırıyor ben geldiğimde yuvalığa giriyor kuş acaba yumurta yaptı da mı koruyor?
İşe yaramıyor değilde, yazın daha çok tercih ediliyor diyelim, soğuk havalarda genelde hamster talaşı tarzı taban malzemesi tercih ediliyorBeyaz kuş kumu var bende ama o kışın işe yaramıyordu sanırsam
Benim erkek kuşum yumurtlama gününden 1 gun önce yuvaya girmeye başladı. Yani yumurtlama yakın olabilirerkek kuş da dişi kuşla yuvaya girmeye başladı.
Umarım öyledir yuvaya alışma süreci geriye attı çünküBenim erkek kuşum yumurtlama gününden 1 gun önce yuvaya girmeye başladı. Yani yumurtlama yakın olabilir