A abem Guest 20 Eki 2013 #1 çiftimin 6 tane yumurtası oldu 3 tanesinden yavru çıktı. erkek artık dişiye yem kusmuyor. dişi gidip kendisi yiyor. ne yapmalıyım ?
çiftimin 6 tane yumurtası oldu 3 tanesinden yavru çıktı. erkek artık dişiye yem kusmuyor. dişi gidip kendisi yiyor. ne yapmalıyım ?
selen canaydın bedel Onursal Üye Katılım 26 Mar 2013 Mesajlar 2,365 Tepkime puanı 56 20 Eki 2013 #2 Biktim artik senden kus kus nereye kadar ciftles tekrar o zaman kusarim diye tehdit ediyor olabilir birak free takilsinlar kardesim
Biktim artik senden kus kus nereye kadar ciftles tekrar o zaman kusarim diye tehdit ediyor olabilir birak free takilsinlar kardesim
S Sevtap DERİN Guest 21 Eki 2013 #3 selen canaydın bedel' Alıntı: Biktim artik senden kus kus nereye kadar ciftles tekrar o zaman kusarim diye tehdit ediyor olabilir birak free takilsinlar kardesim Genişletmek için tıkla ... Ahahaha Selenim sen bitanesin. Valla kardeşim bu durumda yapacak bir şey yok. Zorla olmuyor bu işler ne yazık ki. Umarım tekrar beslemeye başlar.
selen canaydın bedel' Alıntı: Biktim artik senden kus kus nereye kadar ciftles tekrar o zaman kusarim diye tehdit ediyor olabilir birak free takilsinlar kardesim Genişletmek için tıkla ... Ahahaha Selenim sen bitanesin. Valla kardeşim bu durumda yapacak bir şey yok. Zorla olmuyor bu işler ne yazık ki. Umarım tekrar beslemeye başlar.