Erkek kuşumda halsizlik, kötü koku, garip dışkı.

corvoscaletta

Yeni Üye
Merhabalar. Erkek kuşumda bir haftadir halsizlik var. Sesi soluğu çıkmıyor tüm gün uyuyor. tünekte de durmamaya başladı yerde uyuyor. Anüsünde iki kere dışkı birikti ılık su ve kulak çubuğu ile korkutmadan temizledim. İştahı çok kabarık eskiden de fazla yemek yiyor. Bugün nefesinde kötü koku fark ettim. Yarın bir şekilde para bulup veterinere gideceğim ama geceyi geçirememesinden korkuyorum. Neler yapabilirim? Lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler.

dışkı resmi: https://prnt.sc/7QSxyLttNXlZ

Şimdiden suyuna çeyrek suluğa 10 damla sirke katıp içirin bir miktar. Yarın ilk iş eczaneden triflucan alıp yarım suluğa 15 damla ilk gün 10 damla sonraki günler katın. Tedavi süresi en az 15 gündür.

Şimdiden suyuna çeyrek suluğa 10 damla sirke katıp içirin bir miktar. Yarın ilk iş eczaneden triflucan alıp yarım suluğa 15 damla ilk gün 10 damla sonraki günler katın. Tedavi süresi en az 15 gündür.
E coli dışkısına da benzettim ben. Antibiyotik kullanmak da uygun bence antifungal ile beraber.

Bactrim olabilir veya enroflaksasin etken maddeli bir vet ilacı. Hangisini alırsanız dozu ona göre yazarız.

Geri