erkek muhabbet kuşuma dişi aldım. erkek kuşum kur yapınca, disi ona vuruyor erkek sürekli korkuyor neden?

fıstık fındık

Yeni Üye
oğlum 4 yaşında bazı kelimeleri söyleyen eğitimli bir kuş artık eskisi gibi ilgilenemedim için yanına disi aldım disi şuan 2 yaşında kızgınlık dönemine girmiş. aynı tünekte kavga etmeden duruolar dişi onu dövmüyor. fakat, erkek kuşum kur yapıo dişiye yaklasmaya çalışıyor ve bu durumda disi hemen erkeği gagalıyorlar. erkekde aldığı darbeyle korkup geri kaçıo gün içinde sürekli böyle erkek kur yaptıkca dişi ona vuruyor. kafeste yuvalik falan da var.

Foto görelim.

Hızlı resim com veya youtube veya streamable.com kullanabilirsiniz

Streamable.com da paylaşıp linki buraya atın

Onlara ara ara youtube den çiftleşme sesi ve yavru besleme sesi açın. Şuan tam anlaşamıyorlar ama anlaşacaklar gibi. Biraz sabır ve dediklerimi yapmanız gerekli. Dişi daha tam hazır değil. Yemlerine bir miktar nijer, kendir tohumu ve biraz da keten tohumu ekleyin. Ayrıca probiyotik ve multi vit yoksa başlayın.

Onlara ara ara youtube den çiftleşme sesi ve yavru besleme sesi açın. Şuan tam anlaşamıyorlar ama anlaşacaklar gibi. Biraz sabır ve dediklerimi yapmanız gerekli. Dişi daha tam hazır değil. Yemlerine bir miktar nijer, kendir tohumu ve biraz da keten tohumu ekleyin. Ayrıca probiyotik ve multi vit yoksa başlayın.
Dişi Yaklaşık 15 gündür bende Selçuk Bey bu bahsettiğiniz şeylerin hepsini yapıyorum çiftleştirme sesini ve kenevir tohumu Nijer tohumu falan da onlara da 5 gün önce falan başladım Haftada iki kere sebze ve meyve veriyorum yani bu şekilde devam edersem sonuç alabilir miyim kaç gün devam etmeliyim Bu şekilde ve kaç gün devam ettikten sonra sonuç alamazsam dişiyi değiştirmeliyim

Acele etme çünkü tek çift zor yavru verir.

Geri