Erkek muhabbet kuşunun ceresinin kahverengileşmesi

kitana

Yeni Üye
Merhaba, fotoğraflarda görüldüğü gibi erkek muhabbet kuşumun ceresinde bir renk değişimi fark ettim.

1. Fotoğraf, Kuşumun bize ilk geldiği gün çekildi.
2. Fotoğraf Normal dönemlerinden biri.
3, 4 ve 5. foto: Tüy dökümü döneminde çekildi.

Tüy dökümüne girdikten sonra ceresinde kahverengimsi bir renk oluşmaya başladı. Kuşum erkek, daha önce bu şekilde bir renk değişimi olmamıştı. Davranışlarında bir değişiklik yok, aktif ve normal şekilde yem yiyor. Bu kahverengileşme tüy dökümüne bağlı geçici bir durum olabilir mi, yoksa hormonal ya da sağlıkla ilgili bir sorun belirtisi midir?. Aksi takdirde cinsiyetini dişi olarak düşünmeye başlayacağız gibime geliyor. Bu arada kuşumuzu bu Ağustos ayında aldık.

d1COPpj.jpg

Son düzenleme:
Sanırım dişi bu minik,ama çok ta anlayamıyorum.

MaşaAllah,çok tatlı ve çok güzel.Ben en çok ismini merak ettim.İsmi nedir bu güzelliğin?

MaşaAllah,çok tatlı ve çok güzel.Ben en çok ismini merak ettim.İsmi nedir bu güzelliğin?
Hepinize teşekkür ederiz. Biz aldığımızda ismini Pamuk koymuştuk. Bu zamana kadar Pamuk Bey diye geziyorduk ama artık Pamuk Prenses lakabı tam oturdu 🤭

Hepinize teşekkür ederiz. Biz aldığımızda ismini Pamuk koymuştuk. Bu zamana kadar Pamuk Bey diye geziyorduk ama artık Pamuk Prenses lakabı tam oturdu 🤭
Siz en baştan anlamışsınız zaten dişi olduğunu. Pamuk isminde erkek mi olur 😂

Geri