tatlı kuş Paşa
Yeni Üye
5 aylık bir erkek muhabbet kuşunda kızgınlık ne kadar sürer
Kuşun fotoğrafını atar mısınız5 aylık bir erkek muhabbet kuşunda kızgınlık ne kadar sürer
Kuşun fotoğrafını atar mısınız
Aynen kuş kızışmış ve tüyde b vitamini verin, kızışması bir kaç aya biter sanırım
kızgınlığı hafifletmek için elma verinAynen kuş kızışmış ve tüyde b vitamini verin, kızışması bir kaç aya biter sanırım
Aynen ben karıştırmışımKızgınlığı geçmez.Sadece ara sıra hafifler.
ayn bencedeErkek kuşların da dişi kuşların da kızgınlığı eşleri olmadan geçmez. İmkan varsa eş almanızı öneririm. Ben aldım, hem kuşlarım hem de ben mutluyum![]()
belki sonra birde mesela çift aldım bunların yavrularının olmasını engelemmek için yapılabilicek bir şey varmı ? nedeni ise abim üniversite sınavına hazırlanıyor ve dikkat dağnıklılığı var eğerki yavru doğarsa çok rahatsız edereş alamayacak mısınız
Eş almazsanız yavrusu olmaz, en iyi çözüm bu. Ama ozamanda kuş ile ilgilenmelisiniz.belki sonra birde mesela çift aldım bunların yavrularının olmasını engelemmek için yapılabilicek bir şey varmı ? nedeni ise abim üniversite sınavına hazırlanıyor ve dikkat dağnıklılığı var eğerki yavru doğarsa çok rahatsız eder
eş alın.uzun vadede çok büyük sorunlar çıkar.ilk 20 gün çok cikler sonra azalırEş almazsanız yavrusu olmaz, en iyi çözüm bu. Ama ozamanda kuş ile ilgilenmelisiniz.
Hiç bir sorun olmuyor benim muhabbet kuşumda eşsiz ama aşırı mutlu (4 yıldır)eş alın.uzun vadede çok büyük sorunlar çıkar.ilk 20 gün çok cikler sonra azalır
bazı kuşlar eşsiz yaşayabiliyor ama genelde farklı kursak mantarı ve enfeksiyonuna yol açıyor.(ayna olmasa bile) gerçek bir kuşla eş olamıyor.dişiyse kızgınlık yumurtası yapıyor.Hiç bir sorun olmuyor benim muhabbet kuşumda eşsiz ama aşırı mutlu (4 yıldır)
Kızgınlık yumurtası sadece yumurta sıkışması tehlikesi oluyor, kalamar kemiği varsa zaten nadir oluyor.bazı kuşlar eşsiz yaşayabiliyor ama genelde farklı kursak mantarı ve enfeksiyonuna yol açıyor.(ayna olmasa bile) gerçek bir kuşla eş olamıyor.dişiyse kızgınlık yumurtası yapıyor.
Hayır,kronik yumurtlama problimine götürebilir,bağışıklı çökertebilir.sizce bir kuşun kızgınlıktan 12 yumurta yapmasında sorun yok mu?Kızgınlık yumurtası sadece yumurta sıkışması tehlikesi oluyor, kalamar kemiği varsa zaten nadir oluyor.
Mesela günde 4-5 saat ilgilendim diyelim bana olan sevgisi, yakınlılığı artarmıEş almazsanız yavrusu olmaz, en iyi çözüm bu. Ama ozamanda kuş ile ilgilenmelisiniz.
Evet.Ama muhabbet kuşları sosyal canlılardır.Eş almak en iyi seçimMesela günde 4-5 saat ilgilendim diyelim bana olan sevgisi, yakınlılığı artarmı
Benim muhabbet kuşumdada aynı sorun var, en az 20-25 tane yumurta yaptı ?Hayır,kronik yumurtlama problimine götürebilir,bağışıklı çökertebilir.sizce bir kuşun kızgınlıktan 12 yumurta yapmasında sorun yok mu?