Aleykum Selam, Çok teşekkür ederim. Beğenmeniz sevindim.Selamın aleyküm şahsen çok beğendim güzelde duruyo elinize sağlık
Çok teşekkürler. Yeni bittiği için henüz takmadık. Gaga taşı kalamar kemiği mineral bloğu hepsi var. Yuvanın da fotoğrafta gözükmüyor ama arka tarafında oval bi boşluk var. kontrolünü yapabiliyoruz orada. bu dolap aspiratör takılan yerden çıkan bi dolap yani baca deliği gibi bi delik var yuvalığın arkasında ordan kapağını açıp bakabiliyoruz. Yine de çıkaralım mı dışarıya?Elinize emeginize saglik nacizane tavsiyem yuvalik disarda olsa kontrolu temizligi kolay olur bir iki tane daha suluk takin kolay ulasabilsinler gaga tasi kalamar kemigi yoksa edinin ferah genis guzel olmus rahat rahat yasasinlar cok begendim
Çok teşekkürler. Peki dişiyi bi süre ayrı kafeste mi tutmalıyım? Erkek kafesi sahiplendikten sonra dişiyi koysam daha mı iyi olur? Şuan dişi pek arahat bırakmıyor erkeği. yem yerken falan gidip kovalıyor yemlikten.elinize emeğinize sağlık güzel bir geri dönüşüm olmuş fakat ahmet beyinde söyledi gibi nacizane fikrim imkanızın varsa dolapta sadece yuvarlak deliği açın ve yuvalık dışardan takılsın. çünkü yeri gelecek yuvalığı tamamen çıkartıp temizleme gerekecek ama bu şekilde zor gözüküyor onun dışında gayet güzel bi kafes olmuş tek çift için. Sağlıklı günlerde kullanırsınız inş.
Selamın aleyküm şahsen çok beğendim güzelde duruyo elinize sağlık