Serkan ERKAN Onursal Üye Katılım 16 Ocak 2013 Mesajlar 3,804 Tepkime puanı 14 9 Eyl 2013 #5 Abi sonunda bu güzellikleri bizimle paylaşabildin..Allah nazarlardan saklasın.. Hepsine en kocamanından MAŞALLAH..
Abi sonunda bu güzellikleri bizimle paylaşabildin..Allah nazarlardan saklasın.. Hepsine en kocamanından MAŞALLAH..
M murat beynam Guest 9 Eyl 2013 #7 en üstteki yavrunun kardeşi öldü bi görseydin akıllara zarar bi kuştu nazara geldi
Cihat Türkmen Onursal Üye Katılım 3 Şub 2013 Mesajlar 2,898 Tepkime puanı 82 9 Eyl 2013 #8 MaşAllah ustam. Bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
Serkan ERKAN Onursal Üye Katılım 16 Ocak 2013 Mesajlar 3,804 Tepkime puanı 14 9 Eyl 2013 #9 murat beynam' Alıntı: en üstteki yavrunun kardeşi öldü bi görseydin akıllara zarar bi kuştu nazara geldi Genişletmek için tıkla ... Abi noluyorsa benimde öyle en beğendiğim kuş durduk yere öldü Nazara inanıyorum ben valla..
murat beynam' Alıntı: en üstteki yavrunun kardeşi öldü bi görseydin akıllara zarar bi kuştu nazara geldi Genişletmek için tıkla ... Abi noluyorsa benimde öyle en beğendiğim kuş durduk yere öldü Nazara inanıyorum ben valla..
M murat beynam Guest 9 Eyl 2013 #10 aynen öyle biliosun benim teras namahremdir son 2 aydır kimseyi sokmuyorum bi amca oğlum baktı çıktı sabaha öldü varya ciğerim yanıyo ciğerimmm
aynen öyle biliosun benim teras namahremdir son 2 aydır kimseyi sokmuyorum bi amca oğlum baktı çıktı sabaha öldü varya ciğerim yanıyo ciğerimmm
Yağız YAĞCI Meraklı Üye Katılım 26 Nis 2013 Mesajlar 365 Tepkime puanı 0 9 Eyl 2013 #11 Allahim nazarlardan korusunn abi masallah hepsinee pekte guzeller mavisler )mutlu aile tablosu
Serkan ERKAN Onursal Üye Katılım 16 Ocak 2013 Mesajlar 3,804 Tepkime puanı 14 9 Eyl 2013 #12 Abi o zaman amca oğlu dayı oğlu deme alma kimseyi terasa
M murat beynam Guest 9 Eyl 2013 #13 almam zaten kimseyi artık zaten yavrulardan 3 tanesini sattım bunlarda damızlık kalacaklar yani en az 3 ay daha kimse giremez
almam zaten kimseyi artık zaten yavrulardan 3 tanesini sattım bunlarda damızlık kalacaklar yani en az 3 ay daha kimse giremez
O Onur TOPAL Emektar Üye Katılım 29 Haz 2013 Mesajlar 1,522 Tepkime puanı 0 9 Eyl 2013 #17 Maşallah abi. En bastaki kus cok hosuma gittim. Allah nazardan saklasın hepsini