E
Sigara sağlığa zararlıdır unutmayalım![]()
ama neresi?hani kimsenin bilmediği, bilip de görmediği yerdendi hı istanbulmuş cıkcıkcık![]()
içenleri kınayalım.Sigara sağlığa zararlıdır unutmayalım![]()
konunun tarihine bak bide bugünki tarihe bak. bırak nargiyeli bakırköy denizci kızlara götürsen affetmicem seni cihat'ım.Aleyküm selamHoşgeldiniz ustam :
kola yı da çok içiyor bu arkadaş zaten. jdhjsh
selam ıyi akşamlar
Thx babe.Ezel Albayrak ' adam king![]()
konunun tarihine bak bide bugünki tarihe bak. bırak nargiyeli bakırköy denizci kızlara götürsen affetmicem seni cihat'ım.
Ustam tarihe bakmadım bi' de mesajları az görünce yeni açtınız sandımBen bi' ayar çekeceğim merak etme ustam
Marina mı dersin Night club mı dersin TS Club mı dersin hepsi olacak
![]()
![]()
Kanatlanabileyimde, mekan teferruat.![]()
Fitlikten kastım, dinç bir vucut atletlik vücut.? sizin fitlikten kastınız nedir. amaç bilgilenelim.?
Fit görüntü olarak değerlendiririm ben. Dik bir duruş , geniş ve dik omuzlar. İnsan zayıf diye fit olamaz bence, azıcık kas takviyeside lazım.
eee ben 1,75 boyum 50 killoyum kamburum bacaklarımda çöp gibi ama fitimolmaz
misal 1,75 boya kilo 65 ve üzeri ise ve göbek yok ise o kişi fittir (erkeklerde) Et vardır yağdan oluşmuyordur
Nese uzun mesele... İnsanlar fit olmak için aylarca kondüsyon yapıyor spor yapıyor yağlı olmamalarına rağmen...
İnsanların görüşlerine açığımdır kaan abi, saygıda duyarım ve beklerim.aynen dedigin gibi mesele uzun bu fitlik istedigin yere gider.polemiğe sebebiyet verir. o sebepten boşverelim.
Yok yapolemiğe girmeye gerek yok
Bizim Türk halkı genelde göbekli olur bu açıdanda bakarsak fit üstü sayılırsın
yaşadığımız yer bile etkiler
bende misal azıcık göbek var ama işte erimiyor lanet. bu göbekle insanlar diyor bu kadar barfiks nasıl çıkıyor
tek seferde 20 barfiks (nizami)
set olarakta 5x9 =45
falan filan...