F fıstikileboncuk Yeni Üye Katılım 2 Kas 2025 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 Çarşamba saat 18:39'de #1 https://www.reddit.com/r/cockatiel/comments/1omsk5b/sultan_papa
BeautiBird Onursal Üye Katılım 15 Şub 2024 Mesajlar 6,986 Tepkime puanı 1,785 Çarşamba saat 19:03'de #2 Kuş dişi mi? Dişi Sultan papağanları çiftleşme belirtisi olarak öne eğilirler ve ses çıkarırlar cik cik cik.. Örnek video atıyorum
Kuş dişi mi? Dişi Sultan papağanları çiftleşme belirtisi olarak öne eğilirler ve ses çıkarırlar cik cik cik.. Örnek video atıyorum
Selçuk YÜKSEL Onursal Üye Katılım 17 Ara 2016 Mesajlar 14,622 Tepkime puanı 4,150 Çarşamba saat 20:33'de #3 Kuş dişi ve kızışmış yakın zamanda yumurta gelecektir. Yanına erkek alın yuvalık takın.
F fıstikileboncuk Yeni Üye Katılım 2 Kas 2025 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 Çarşamba saat 22:53'de #4 Teşekkürler,
F fıstikileboncuk Yeni Üye Katılım 2 Kas 2025 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 Çarşamba saat 22:55'de #5 BeautiBird' Alıntı: Kuş dişi mi? Dişi Sultan papağanları çiftleşme belirtisi olarak öne eğilirler ve ses çıkarırlar cik cik cik.. Örnek video atıyorum Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler videolar için
BeautiBird' Alıntı: Kuş dişi mi? Dişi Sultan papağanları çiftleşme belirtisi olarak öne eğilirler ve ses çıkarırlar cik cik cik.. Örnek video atıyorum Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler videolar için