Okan Şenol
Onursal Üye
arkadaşlar tüm aksesuarı dahil 35tl verdim sizce nasıl iyi yapmışmıyım
hayırlı olsun iyi yapmışsınama arayı kapamanı tavsiye ederim çok sorun çıkıyor
abi bunun ebatları nedir?
duranettincim tül aldım ama küçük geldi.bende şimdilik streç sardım ama hoşuma gitti.kuşlar yukarda olduğundan böyle daha güzel görünüyorKafes tülü kullanmıyor musun tüy olmuyor mu?
Bu çiftane dediğiniz, kafesin ikiye bölünmesi ne işe yarıyor acaba ?
İki ayrı kafese göre ne avantajı var, arası görünmeyecek şekilde kapatılması gerekiyorsa?
yarına kadar kalsında sert plastikten veya kontralak parça vardı kenarda keser koyarım
sağol dostum.kafesi aldım ama kuş bulamadım.dünki konu açan arkadaşın dediği yerede gittim.hiç adam gibi kuş kalmamış,güzel bir kuş alamadan döndüğüm için üzüldüm
senin amcaya uğra bence kuş için boşver feshaneyi felan.
amca yavruların hepsini verdi.şimdi yuvalıkta olanlar var.daha atlamadılar.zaten amcada ingiliz veya kırığı yok.tek tip çek üretiyor
hoşuma giden seylerden biride akıllı yemliklerin 2.50tl olması ve daldarıın torbasının 3tl olmasıydı
kırmızımıydı dal darı. toplasaydın 3-4 torba![]()
üstat fiyatı iyi ama salma için ideal bence çiftler için pek uygun değil ben sıkıntı yaşadım tel oldumu diğer çiftle sıkıntı yapıyo kontra plak koydum onuda kenarda kemire kemire açtılar tül desen bende bulamadım kendim diktirdimtek kafes daha iyi olcağını düşünüyorum