Forum DDoS mu yedi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YK94
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YK94

Emektar Üye
Arkadaşlar son günlerde forum çok hantal çalışıyor bende, internet hızımda bir sorun olmamasına rağmen. Özellikle de forumda atılan resimlere vs. girerken çok bekliyorum. Forum DDoS mu yedi?

Arkadaşlar son günlerde forum çok hantal çalışıyor bende, internet hızımda bir sorun olmamasına rağmen. Özellikle de forumda atılan resimlere vs. girerken çok bekliyorum. Forum DDoS mu yedi?
Bende sadece resimler açılmıyor uzun süre, başkalarındada oluyormu merak ettim şimdi 🤔

Ddos yediğini zannetmiyorum eğer fazla kişi giriyorsa ve sunucu makinası bu sayıyı karsilayamazsa yavaşlar.Benim dusuncem bu hem bende yavaşlık yok belki sizin ping degerleriniz fazladır

Ddos yediğini zannetmiyorum eğer fazla kişi giriyorsa ve sunucu makinası bu sayıyı karsilayamazsa yavaşlar.Benim dusuncem bu hem bende yavaşlık yok belki sizin ping degerleriniz fazladır
Değerlerde herhangi bir sıkıntı yok. Fazla kişi girmesinden kaynaklı olabilir ama benim fikrim bu yönde. Önceden çok kişi olsa da kasmıyordu.

Forumda çok eski değilim ama bir forum için anlık 200 kişi gayet iyi bazen artiyto baze azalıyor ama ortalamam bu civarda bende bir problem yok ama bu aralar internetlerde dalgalanmalar oluyor DNS ayarinizi değiştirebilirsiniz open DNS yaparsanız her siteye daha hızlı ve kesintisiz girersiniz

Geri