Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Irk bilgimiz yok malesef ama gercekten buyumus ve guzelllesmis ilk yuklediginiz fotolara gore cok fark var saglikli yavru almak nasip olur insalllah bebek dusunuyorlarmi
Irk bilgimiz yok malesef ama gercekten buyumus ve guzelllesmis ilk yuklediginiz fotolara gore cok fark var saglikli yavru almak nasip olur insalllah bebek dusunuyorlarmi
Düşünüyorlar sanırım yumurta var gibi geliyor bana ama bilemiyorum da tam olarak yuvayı hazırlayıp kaldılar erkeğimiz çok istekli de dişimiz biraz durgun kendini anne olmaya hazır hissetmiyor yuvaya giriyorlar ama bilemiyorum çok yumurtası var gibi de geliyor ama tavırları beni şüphede koyuyor baya Bi
Çiftleştiklerini görmedim yani şöyle söyliyim görür gibi oldum ancak üstlerinde örtü vardı o sebeple net bişey görmedim dişinin popo kısmı şişti o sebepten dolayı yumurta olabilir belki diye düşündüm. Benden korkuyorlar önümde çiftleşiceklerini sanmıyorum pek
Çiftleştiklerini görmedim yani şöyle söyliyim görür gibi oldum ancak üstlerinde örtü vardı o sebeple net bişey görmedim dişinin popo kısmı şişti o sebepten dolayı yumurta olabilir belki diye düşündüm. Benden korkuyorlar önümde çiftleşiceklerini sanmıyorum pek