Güzel kızım ilk tüyünü tamamladı
çok da iri bir kuş oldu ırkını öğrenmem mümkün mü kırık bir kuş mu eşi gibi 

Düşünüyorlar sanırımIrk bilgimiz yok malesefama gercekten buyumus ve guzelllesmis ilk yuklediginiz fotolara gore cok fark var saglikli yavru almak nasip olur insalllah bebek dusunuyorlarmi
![]()
Çiftleştiklerini görmedim yani şöyle söyliyim görür gibi oldum ancak üstlerinde örtü vardı o sebeple net bişey görmedim dişinin popo kısmı şişti o sebepten dolayı yumurta olabilir belki diye düşündüm. Benden korkuyorlar önümde çiftleşiceklerini sanmıyorum pekBahar geliyor ciftlesme gordunuz mu takip edebiliyomusunuz
Insallah yavru alirsiniz bunlarin yavrusu diger ciftinizin yavrularina gore daha özel gelecek hayirlisi olsunÇiftleştiklerini görmedim yani şöyle söyliyim görür gibi oldum ancak üstlerinde örtü vardı o sebeple net bişey görmedim dişinin popo kısmı şişti o sebepten dolayı yumurta olabilir belki diye düşündüm. Benden korkuyorlar önümde çiftleşiceklerini sanmıyorum pek![]()
İnşallah bende öyle düşünüyorum çünkü elimde büyüdüler ikisi de 1.5 aylıktı bana geldiğindeInsallah yavru alirsiniz bunlarin yavrusu diger ciftinizin yavrularina gore daha özel gelecek hayirlisi olsun