Güzel lutino kızım

Gözem Elma

Emektar Üye
Muhabbet Kuşu Üreticisi
Güzel kızım ilk tüyünü tamamladı :) çok da iri bir kuş oldu ırkını öğrenmem mümkün mü kırık bir kuş mu eşi gibi :)

Ekli dosyalar

• IMG_0944.JPG
    IMG_0944.JPG
    146.7 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_0947.JPG
    IMG_0947.JPG
    524.1 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_0956.JPG
    IMG_0956.JPG
    414.7 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_0961.JPG
    IMG_0961.JPG
    488.1 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_0962.JPG
    IMG_0962.JPG
    446.1 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_1444.JPG
    IMG_1444.JPG
    385.7 KB · Görüntüleme: 8
Cevap verecek olan Yok mu

Irk bilgimiz yok malesef :( ama gercekten buyumus ve guzelllesmis ilk yuklediginiz fotolara gore cok fark var saglikli yavru almak nasip olur insalllah bebek dusunuyorlarmi:D

Irk bilgimiz yok malesef :( ama gercekten buyumus ve guzelllesmis ilk yuklediginiz fotolara gore cok fark var saglikli yavru almak nasip olur insalllah bebek dusunuyorlarmi:D
Düşünüyorlar sanırım :D yumurta var gibi geliyor bana ama bilemiyorum da tam olarak yuvayı hazırlayıp kaldılar erkeğimiz çok istekli de dişimiz biraz durgun :D kendini anne olmaya hazır hissetmiyor :D yuvaya giriyorlar ama bilemiyorum çok yumurtası var gibi de geliyor ama tavırları beni şüphede koyuyor baya Bi :D

Bahar geliyor ciftlesme gordunuz mu takip edebiliyomusunuz

Bahar geliyor ciftlesme gordunuz mu takip edebiliyomusunuz
Çiftleştiklerini görmedim yani şöyle söyliyim görür gibi oldum ancak üstlerinde örtü vardı o sebeple net bişey görmedim dişinin popo kısmı şişti o sebepten dolayı yumurta olabilir belki diye düşündüm. Benden korkuyorlar önümde çiftleşiceklerini sanmıyorum pek :D

Çiftleştiklerini görmedim yani şöyle söyliyim görür gibi oldum ancak üstlerinde örtü vardı o sebeple net bişey görmedim dişinin popo kısmı şişti o sebepten dolayı yumurta olabilir belki diye düşündüm. Benden korkuyorlar önümde çiftleşiceklerini sanmıyorum pek :D
Insallah yavru alirsiniz bunlarin yavrusu diger ciftinizin yavrularina gore daha özel gelecek hayirlisi olsun

Geri