Gaga?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eddooss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eddooss

Meraklı Üye
Arkadaşlar kuşumun gagası normal mi? Bir de neden genelde boyle tek bacak duruyor?
a5fd9881948a483a323511070259eb2e.jpg
3ca533c94ee06dd1c254c0f7657affe3.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kuşunuzun gagası normal ancak ayağı pek normal gelmedi bana. Benim daha önceki kuşlarımdan birisinin ayağı da bu şekilde olmuştu. Sonraları daha da ilerledi ne yazıkki yaralar falan açılmıştı ve kaybettim. Gün be gün elimde eridi kuşum ve ben imkanlarımdan dolayı fazla bir şey yapamamıştım. Eski konularımda bulabilirsin okumak istersen ancak senin kuşunun durumu biraz daha farklı görünüyor. Sanki ayağını bir yere falan çarpmış hafif incinmiş gibi.Şimdiki yeşil kuşum yavruyken tam olarak uçamadığından yere hızlıca düşmüştü ve ayağını aynı bu şekilde kaldırıyordu tekini. Ben de araştırdım. Pek dışarıya çıkarmadım 1-2 hafta kafeste durdu. Sonra bir sıkıntı olmadı şuan sapasağlam maşallah.

Ya sırayla bır o ayagını kaldırıyor bır dıgerını tırmanmasında gezmesınde bır sorun yok daha once topal bır kus gormustum onun gibi de degık bısey yok gibi de var gibi de anlamadım bakalım daha cok kucuk 3 aylık belkı de yoruluyor dıye düşünüyorum

Ya sırayla bır o ayagını kaldırıyor bır dıgerını tırmanmasında gezmesınde bır sorun yok daha once topal bır kus gormustum onun gibi de degık bısey yok gibi de var gibi de anlamadım bakalım daha cok kucuk 3 aylık belkı de yoruluyor dıye düşünüyorum

Haklısınız. Yavru olduğundan yoruluyor olabilir. Havalar da malum çok sıcak biz bile hemen yoruluyoruz. Takip edin kuşunuzu bir süre. Anormal bir durum görürseniz yazarsınız. Geçmiş olsun

Maşallah gagası gayet sağlıklı siz yinede gaga taşını eksik etmeyin kafesinden ayağı konusunda sürekli böle ise eğer ustalardan cevap beklemek gerek yeni olduysa incilmiş olabilir ve hiçmi basamıyor yoksa ara aramı basmıyor bunuda bilmek gerek

Basıyor gezıyor kasınıyor hıc bı sorun yok sadece bu sekılde tünüyor hep uyurken de hep başı assagı sarkıtıyor bır gun dan dıye tünekten dusecek doye korkuyorum hınzırın:)

Bence 1 hafta kadar çıkarmayın derim daha net sonuçlar elde ederiz. Varsa sorun incinme gibi bu sürede geçer diye tahmin ediyorum.

Veli beyin dediği gibi bi süre kafeste kalsın gözlemleyin inşallah geçer

Uygukayacagım tesekkurler

Son olarak akşam uyumadan önce o ayağın bulunduğu bölgeye zeytin yağı ile çok hafif masaj yapabilirsiniz 2 dakika kadar 2-3 gün deneyin

Geri