Gündüz çekimi ekleyin gece çekimi yanıltırBu arada cinsiyetini söyleyebilir misin? Burda beyaz çıkmış ama toz maviden hafif köyü ne biçim bı renkse![]()
En gerçekçi tonu kuşluk vakti yakalarsınızGündüz çekimi ekleyin gece çekimi yanıltır![]()
Kontrast ayarı artmış olsun, ters ışık gelmesin dahi demek isterdimEn gerçekçi tonu kuşluk vakti yakalarsınız
Şaka yapıyorum tabi..
Deseydiniz eğer bende ; kuşla selfie yapın ki ışık yönünü kestirebilesiniz derdim. Ama demiyorumKontrast ayarı artmış olsun, ters ışık gelmesin dahi demek isterdim![]()
Teşekkür ederim:*Gaga gıcırdatma genelde uykuya dalmadan once olur normaldede yapabılır bu genellikle onun mutlu oldugunu ve memnun oldugunu gösterir![]()
Teşekkür ederim cevabınız için :*Fotoğrafta göründüğü kadarıyla kuş dişi. Gaga gıcırdatma normaldir, herhangi bir sorun olduğunu sanmıyorum
En gerçekçi tonu kuşluk vakti yakalarsınız
Şaka yapıyorum tabi..
Sanırım öyleGündüz çekimi ekleyin gece çekimi yanıltır![]()
Benimki butun gun oyle geziyo cit cit cit ses geliyo gagasindan sonrada bisey yer gibi hizli hizli agzini acip kapatiyor.ve cok sık yapiyor .nirmalmi bukadarida ben kursagindaki yemleri tekrar yedigini dusunuyorum o sekilde gorunuyor yaniGaga gıcırdatma genelde uykuya dalmadan once olur normaldede yapabılır bu genellikle onun mutlu oldugunu ve memnun oldugunu gösterir![]()
Sadece ses cıkartıyor ve geviş getiriyomuş gibi yapıyosa sıkıntı yok agız acıp kapatmadan kastınız solunumunda bi problem değilse sıkıntı yok kusta halsizlik kabarma etrafla ilgilenmeme yem yememe ishal gibi kısaca hastalık belirtisi yoksa normal.Benimki butun gun oyle geziyo cit cit cit ses geliyo gagasindan sonrada bisey yer gibi hizli hizli agzini acip kapatiyor.ve cok sık yapiyor .nirmalmi bukadarida ben kursagindaki yemleri tekrar yedigini dusunuyorum o sekilde gorunuyor yani