Kuşta titreme ayaklarda pullanma uçmama bitkin bir hal var ayrıca kuyruk kısmı sanki bir kapıya sıkışıp kırılmış gibi uç tarafı bugün farkettim veterinere göstermek istiyorum ama yanlış tedaviden korkuyorum tavsiyeye ihtiyacım var
Valla bizde öyle dedik eşimleBu kuşun neresi zayıf ya tosun gibi maşaallahUçamaması için bir sebep göremiyorum ben. Hiçmi uçmuyor? Dışkılarındada bir sorun yok. Ayaklarına bir kaç gün vazelin sürün geçer. antibiyotik kullanmaya gerek yok kuş hasta değil. Belki biraz üşütmüş olabilir. Cereyanda kalmasın. Haftada bir gün suyuna 4-5 damla vitamin damlatın yeterli.
Astım olabilir dediğim gibi. İnşallah tedavi için geç kalınmamıştır, tez zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle. Götürdükten sonra bizleri de bilgilendirirseniz sevinirim.@Ali Ergün Türköz bugün tavsiye ettiğiniz veterinere götüreceğim. İnşallah çare bulabilirim. Dün akşam aşağıdaki görüntüyü aldım. Hayvan ses çıkaramıyor kuş sesi açıyorum önceden hemen karşılık verirdi şimdi hiç tepki vermiyor kafesten alınca hemen uçardı şimdi uçmaktan korkuyor çok kısa mesafe mecbur kalıp uçuyor alçaktan hemen yere konuyor. Yere çok basık duruyor kanatlar titrer vaziyette. Dal darı verdim az bişey yedi. Dedim yumurta üzerine ufalayayım ordan tadını alsın sürekli yer toparlar yedi de ama değişme olmadı. Bitkinliği ve titreme devam ediyor günlük suyunu ve vitaminin değişiyorum evdeysem sabah akşam değişiyorum. Taze taze vitamini alsın diye.
Yazamadım uzun zaman oldu. Veteriner bakmadı. kanatlı bakmıyoruz dedi.Astım olabilir dediğim gibi. İnşallah tedavi için geç kalınmamıştır, tez zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle. Götürdükten sonra bizleri de bilgilendirirseniz sevinirim.