Umut Can Çil
Paylaşımcı Üye
Merhaba arkadaşlar iki muhabbetim var bodrumda oturuyorum havalar soğudu kuşlarımı sobalı odun olan odaya mı koymalıyım yoksa alıştıkları ısıtıcı olmayan kendi odama mı
Soba kuşlar için zararlı diye biliyorum. Eğer kendi odanız çok soğuk değilse oraya koyabilirsiniz ama en çok hangi odada vakit geçiriyorsanız oraya koyun.Merhaba arkadaşlar iki muhabbetim var bodrumda oturuyorum havalar soğudu kuşlarımı sobalı odun olan odaya mı koymalıyım yoksa alıştıkları ısıtıcı olmayan kendi odama mı
Şu anda çok değil elbet ama kış da gelecek ondan kprkuyorumSoba kuşlar için zararlı diye biliyorum. Eğer kendi odanız çok soğuk değilse oraya koyabilirsiniz ama en çok hangi odada vakit geçiriyorsanız oraya koyun.
teşekkürler nasıl bir önlem? kafes camın yakınında fakat cereyan alacak bir yerde değil. yani bir duvarın arasında boşluk düşünün kafes orada duruyor cam da sol taraftaKafes için bir önlem alabilirsiniz zaten cereyanda kalmadigi icin bir sorun olmaz - 5 derecede bile yaşayabilirler en önemlisi cereyanda kalmamalari
arkası mutfak camı iki odayı ayıran cam1 tarafi acık kalacak sekilde 1 seyle(örtü gibi) ortebilirsiniz veya duvar tarafina strafor koyabilirsiniz duvardan soguk gelmemesi icin
bir de bir şey sormak istiyorum benim 2 kuşum var dışarıya salıyorum floresanın üstüne konuyorlar ondan sonra erkek durmadan kur yapıyor bi,r ayağını floresan kablosuna koyuyor ve öpüşüyor bazen aynısını dişi yapıyor ve hiç susmuyorlar aynı anda aynı akıllı yemlikten yiyorlar çift olmuşlar mıdırBir sorun olacagini sanmiyorum
erkek durmadan kafa sallıyor kusuyor dişi de gözüne bakıyor izin veriyor kusmasınaKafesde yan yana nasillar?
kavga görmedim kaşıma hep var ilk önce erkek kaşıyor sonra dişi kafasını kaşıyor erkeğin. kavga olarak da görmedim pek ilk geldiğinde dişi ben elimi soktuğumda erkek beni ısırayım derken dişiye vuruyordu erkek de sakinleşti artıkHerhangi bir kavga ettiklerini gordunuz mu? Kaşıma vs var mi?
Erkek de dişi de kalamar ve gaga taşı yiyor. sizce dişi ne kadar sürede kızışır ilk aldığımda forum üyeleri 3 aylık demişti 1 ay geçti ve ceresi neredeyse bembeyazEş diyebiliriz o zaman boyle gittikleri surece guzel![]()
Bu ona ve bakiminiza bağlî bir durum. Bir muddet salmayin. Yuvalik takili mi?Erkek de dişi de kalamar ve gaga taşı yiyor. sizce dişi ne kadar sürede kızışır ilk aldığımda forum üyeleri 3 aylık demişti 1 ay geçti ve ceresi neredeyse bembeyaz
değil yavru diye takmadım. yuvalığım var. ilk kuşum dişiydi ve ramazan ayının başında kaybetmiştim onu yuvalığın içindeydi. ve şuanda kafes de aynı kafes iyice yıkadım yuvalığı takayım mı çünkü bu kafes uyumlu sürgülüBu ona ve bakiminiza bağlî bir durum. Bir muddet salmayin. Yuvalik takili mi?
teşekkürler takacağım yağmurlar bi dinsin deBence takın alışsın en azından o seviyeyi atlatırsınız. Kimi kuş 1 sene sonra giriyor