Hasta mı bilemedim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan maisky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maisky

Yeni Üye
Merhaba, yaklaşık iki senelik bir kusum var. Geçenlerde yemi bitti ben de champion marka yem aldım markette denk geldi. Anca o yemi pek sevmedi ve ardından kuscuya gittim oradan yem aldım, içine biraz da kanarya yemi eklediler. Bu arada boncuk sürekli işgalci. Yeni yemleri koyduktan sonra biraz daha düzeldi ancak dışarı çıktığında bile olduğu yerde iyi oluyor vs.

Hasta olmasından endişe ediyorum, az önce iki defa kaka yaptı, biri hafif sulu.

Boncuk hasta mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
313887e28345723c64edd77aa00556a7.jpg
c2e5a6d55986266c2c376b95880a9de1.jpg

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daldarı takın ve PAZERTESİ SALI suluguna 2 damla vitamin Carsamba temuz su Persembe 3 damla limon cuma temiz cumartesi 2 damla vitamin pazar temiz ama ilacli suyu 8 saatden fazla tutmayin 8 saat bitincr temiz su koyun esyalari bi dezenfekte edin

Suyuna bir düş sarımsağı parçalayıp koyun Antibiyotik etkisi görür.
şu vidyoda 1.48 saniyedeki dışkıya benziyor.

Dehidrasyon yaşıyor sade maden suyunun gazını tam aldıktan sonra 2 gün verin.

Dehidrasyon yaşıyor sade maden suyunun gazını tam aldıktan sonra 2 gün verin.
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Peki diğer arkadaşların dediklerini de yapmalı miyim? Bu arada çok fazla da tüy döküyor, bu da mi onunla alakalı?

Uygulayıp uygulamamak size kalmış bence maden suyu ve vitamin yeter. Tüy dökme evresine girmiş galiba probiyotik ve vitaminle destekleyin. Onu da kolay atlatır.

Uygulayıp uygulamamak size kalmış bence maden suyu ve vitamin yeter. Tüy dökme evresine girmiş galiba probiyotik ve vitaminle destekleyin. Onu da kolay atlatır.
Bir de son zamanlarda boncuk enteresan bir hal aldı kafasındaki tüyler dökülüyor. Kafasını sürekli kafes demirlerine sürtüyor bit ya da parazit olabilir mi tavsiyeniz nedir?
90398e4fedffc96b400fb78d0c062d86.jpg

Bir de son zamanlarda boncuk enteresan bir hal aldı kafasındaki tüyler dökülüyor. Kafasını sürekli kafes demirlerine sürtüyor bit ya da parazit olabilir mi tavsiyeniz nedir?

kafasındaki tüy tüpçükleri selçuk hocamın tüy değişiminde demesinin göstergesi yeni tüyleri çıkıyor bu yüzden yapar bu davranışı

probiyotik ve vitaminle destekleyin söylendiği gibi ekstra olarak da banyo yapmasını sağlayın banyolukta veya benzeri bir kapta banyo yapsın banyo suyuna da 2-3 damla elma sirkesi veya beyaz sirke damlatın

Geri