barısalgın
Meraklı Üye
uyusmama sebebi nedir yeni bi yavru sahiplenmek istiyorum daha dogrusu zorundayım nasıl bir bagım vardı eski kusla bilseniz anlarsınız beni..Açık mavi çok güzele benziyor. Benimkini andırdı. Onunda başı parazitlerle dertte. Elimden gelen herşeyi yapıyorum ama bu son olucak kesinlikle. Bir daha asla bulaşmam. Mısır çarşısından aldım ve şuan bin pişmanım. Bu arada başlık ve içerik pek uyuşmuyor
sahiplendim yeni bir tane farklı bir kuş teşekkürler ilginize yusuf beyGüzel ve diri yavrular maşallah
Önceki muhabbetininin öldüğü anlaşılıyor ama yazmayınca yinede kuşkuda bırakıyor. Dediğim gibi temiz olmasını istiyorsanız işi bilenden alın evde hobi amaçlı üretenden. İyi akşamlaruyusmama sebebi nedir yeni bi yavru sahiplenmek istiyorum daha dogrusu zorundayım nasıl bir bagım vardı eski kusla bilseniz anlarsınız beni..
sağolun iyi akşamlarÖnceki muhabbetininin öldüğü anlaşılıyor ama yazmayınca yinede kuşkuda bırakıyor. Dediğim gibi temiz olmasını istiyorsanız işi bilenden alın evde hobi amaçlı üretenden. İyi akşamlar
çok sagolun..Gökmavisi efsane yalnız
Geçmiş olsun tekrardan
sakaryadayımHangi ildesiniz
HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yakin olsan hediye ederdim sana bir tanesakaryadayım
çok teşekkür ederim düşünmeniz bile mutlu etti var olunYakin olsan hediye ederdim sana bir tane
HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkürler sağolun yorumunuz için ben eski kuşumla aynı renk istiyorum işteKuş sahiplenirken tek bildiğim sizin içinize sineni almanız gerektiği..Burda herkesin gözüne,gönlüne hitap eden kuş başka olacaktır.Önemli olan hangisi sizin gönlünüze düştü .Sonuçta ömrü boyunca yoldaşı olacak olan sizsiniz.