hızlı nefes alıp veriyor

growi

Yeni Üye
Kuşum bir süredir evdeki duvarları kemiriyordu. Engel olmamıza rağmen her fırsatta kafayı oraya takmıştı. Yuttuğunu düşünmüyorum ama solunumunda bir sıkıntı olabilir mi? 2 gündür yem yemiyor. Marulu çok sever ama ona bile dokunmadı sadece arada su içiyor. Çok halsiz ve çok hızlı nefes alıp veriyor. Gözlerini zor açıp kapatıyor. Bazen kafesin dibine çöküp öyle duruyor dakikalarca. İlk başta boğazında bir şey kaldı sandım yaptığı hareketten dolayı -video ekleyecektim ama nasıl yapacağımı bulamadım- 2 kere de şeffaf bir sıvı aktı ağzından. Bazen de kafesin köşesine tutunup kafasını ve bedenini sürtüyor. Tüyleride dökülmeye basladi. Ne oldugunu anlamıyorum ne yapmam lazım nasıl iyileştirebilirim?

Normal değil. Bunla ilgisi olabilir de olmayabilir de. Kuşun güncel videosunu video sesi açık olarak paylaşın ve son yaptığı dışkıların görüntüsünü de flaşsız net şekilde paylaşın.

Hızlı resim com --> foto
Streamable.com veya youtube --> video

Kuşun ağzında dışkısında kötü koku var mı? Kursakta şişlik var mı?

Hayir normalde yeşil ve şuankine göre daha sert oluyordu. Zayıflama yok normal ama hala yem yemiyor

Maalesef kuşun son zamanları. Bir ihtimal kurtarabilmek adına hızlıca evde olan antibiyotikleri yazın ve eczaneden triflucan alıp kullanmaya başlayın. Evde antibiyotik yoksa sabah ilk iş veterinerden 3nroflaksasin etken maddeli bir antibiyotik alın ve olabildiğince hızlı olun.

Geri