Hızlı nefes

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan busra16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

busra16

Yeni Üye
Muhabbet kuşumun yemesinde dışkısında sorun yok fakat çok hızlı nefes alıp veriyor veterinere de goturemiyorum çok heyecan yapıyor kalp krizi geçirir diye korkuyorum. Yardımcı olabilir misiniz iştahı yerinde sadece çok uçmak istemiyor nefes nefese kalıyor o nefes aldıkça ben yoruluyorum kuyruk aşağı yukarı inip kalkıyor lütfen yardımci olun

Muhtemelen kilosu fazladır. Kaç gr olduğunu biliyor musunuz ? Bir videosunu paylaşın.

48 Gr şuan. Video yüklemeye calisicam şuan sıkıntısi yok sadece hızlı nefes alıp veriyor

Kilo fazla bir ihtimal karaciğer yağlanması da olabilir. Dışkı da paylaşın.

Dışkıda karaciğer yağlanması belirtisi var zaten. Gerçi tek dışkı belirleyici olmaz ama diğer belirtiler de o sinyali veriyor. Günlük uçuş süresini arttırın ( spor yapmalı yani ) ayrıca Carnisspeed ve sedochol kullanmaya başlayın.

Peki avı chol işe yaramaz mı karaciğer destekleyici 3 gündür veriyorum ama

Avichol varsa sedochole gerek yok. Ama carnispeed başlayın mutlaka.

Tamamdır sipariş edicem. Bugün avı chol 3. Gundeyim 5 gün ideal mi acaba birde suyuna 3 damla damlatiyorum yeterli mi sizce

Valla büyük bir cesaret örneği göstermişsiniz. 3 damla katılır mı hiç kabız edeceksiniz hayvanı 😀
Hocam notmalde firmanın önerisi 20 damladır. Ve bu sorun yaşamayan kuşlara destek dozudur. Siz bari 10 damla katın her gün verdiğiniz için. Yada 50 ml suya 5 damla da olabilir.

Korktum Selçuk bey çok söz vermekten o halde 10 damla katiyorum 🙂 teşekkür ederim ilgilendiğiniz için sagolun

Valla büyük bir cesaret örneği göstermişsiniz. 3 damla katılır mı hiç kabız edeceksiniz hayvanı 😀
Hocam notmalde firmanın önerisi 20 damladır. Ve bu sorun yaşamayan kuşlara destek dozudur. Siz bari 10 damla katın her gün verdiğiniz için. Yada 50 ml suya 5 damla da olabilir.

Tamam siz 50 ml suya ( yarım suluk ) 5 damla şeklinde devam edin.

Tamam Selçuk bey 4 gün oldu yarın da vereyim mi avi chol yan etkisi olur mu acaba
Hocam korkacaksanız size bir gram faydam olamaz. Eğer dediklerimi harfiyen uygulamayacaksanız ben boşa kürek çekmiş olurum ve siz de öyle. Karaviğer rahatsızlıklarının spesifik tedavisi yoktur. Takviyelerle onarmak zorundayız ve bu takviyelerden biri de avichol'dür. İçerdiği amino asitler ve başka bir takım maddeler karaciğerin topatlanmasına yardımcı olur. Biz zaten firmanın önerdiği dozun yarısını kullanıyoruz. Tereddüt etmenize gerek yok.

Hocam korkacaksanız size bir gram faydam olamaz. Eğer dediklerimi harfiyen uygulamayacaksanız ben boşa kürek çekmiş olurum ve siz de öyle. Karaviğer rahatsızlıklarının spesifik tedavisi yoktur. Takviyelerle onarmak zorundayız ve bu takviyelerden biri de avichol'dür. İçerdiği amino asitler ve başka bir takım maddeler karaciğerin topatlanmasına yardımcı olur. Biz zaten firmanın önerdiği dozun yarısını kullanıyoruz. Tereddüt etmenize gerek yok.
Teşekkür ederim Selçuk bey tamam sizin dediğiniz dozda ilerlicem. 4 gündür suyuna koyuyorum 2 gün daha veriyorum o halde🙏

Geri