ilaç kullanımı

zehrayildiz1

Yeni Üye
veteriner kuşuma 1 sprey 2 de ilaç verdi. spreyi 10 günde bir kullaniyorum. ilaclari. ise her gün aynı saatte veriyorum. fakat 1 günlüğüne 6-7 saat geç veya erken versem bir şey olur mu. hayvana bir şey olsun istemiyorum 5 yaşında. erken mi vermem daha doğru geç mi. ilaçların adı multivitamin amino acid ve tanacetum parthenium.

Bir günlüğüne erken veya geç vermenizde sakınca yok hepsi takviye zaten. Multi vitamini her gün mü veriyorsunuz her gün verilmez normalde. Kısa süreliğine ooabilir ama uzun vadede her gün vermeyin.

Veterinere neden gittiniz önce onu yazmanızı öneririm,kuşunuzun hastalığı nedir? Güncel kısa bir video ve de son yaptığı dışkıların görüntüsünü flaşsız çekip paylaşınız. Sprey ne için ? Sprey adı ne?

Foto: hızlı resim com
Video : streamable.com veya youtube.com

Bu arada ilaç diye bahsettikleriniz ilaç değil,takviye. Veteriner size aminoasit ve de bitkisel bir takviye vermiş. Ülkemizdeki veterinerlerin birçoğu kuşlardan yeterince anlamıyorlar,dolayısıyla buraya da kuşunuzla ilgili bilgi vermenizi öneririm.

dışkısı yaklaşık 3gün önce yeşil ve ıslakdı. şuan ıslaklık gitti ve yeşil. hayvanı her gordüğüm de kusuyordu. sürekli yorgun, kabarık duruyodu ve uyumak istiyodu gözleri sürekli kapalıydı ki gündüz ötmeden durmazdı. kulaklarınin etrafındaki ve kafasinda ki tüyler yolunmuş bir sabah kalktığımda. normalde böyle bir şey olduğunda evden meyve vs veriyordum iyileşiyordu ama bunu yapmama rağmen iyilesmedigi icin goturdum. tüyleri çok yıpranmış dedi bi sprey verdi 10 günde bir kullan dedi. yavastan yeni tüyler cikmaya basladi ve fazla halsiz gözükmüyor. maalesef evde olmadigim icin video ve fotograf atamıyorum. çıkarken verdiği damlaları da suyuna 1er damla damlattım

bide tatile gittigim icin tam 1 hafta kadar başka birisine bırakmıştım acaba ondan mı oldu. kuşu geri aldigimda bıraktığım gibiydi hic tüy dökmemişti ama eve geri gelir gelmez kafes hep tüy olmuştu sonrada anlattigim gibi olmaya basladi

Yer değişikliğinden olmuş büyük ihtimalle

dışkısı yaklaşık 3gün önce yeşil ve ıslakdı. şuan ıslaklık gitti ve yeşil. hayvanı her gordüğüm de kusuyordu. sürekli yorgun, kabarık duruyodu ve uyumak istiyodu gözleri sürekli kapalıydı ki gündüz ötmeden durmazdı. kulaklarınin etrafındaki ve kafasinda ki tüyler yolunmuş bir sabah kalktığımda. normalde böyle bir şey olduğunda evden meyve vs veriyordum iyileşiyordu ama bunu yapmama rağmen iyilesmedigi icin goturdum. tüyleri çok yıpranmış dedi bi sprey verdi 10 günde bir kullan dedi. yavastan yeni tüyler cikmaya basladi ve fazla halsiz gözükmüyor. maalesef evde olmadigim icin video ve fotograf atamıyorum. çıkarken verdiği damlaları da suyuna 1er damla damlattım
Tamam eve giderseniz görüntü paylaşın mutlaka.

Geri