wanchope
Meraklı Üye
1 - IRKI: İNGİLİZ
02 - CİNSİYETİ: DİŞİ - ERKEK
03 - YAŞI: 1,5 - 2
04 - SAĞLIK DURUMU: ÇOK İYİ
05 - BİLEZİK NO: DİŞİ 2015 - ERKEK: YOK
06 - FİYATI: 200 TL
07 - GEÇERLİLİK TARİHİ: SATILANA KADAR
08 - SATILAN / ALINACAK ŞEHİR: İSTANBUL/PENDİK
09 - GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE:
10 - İRTİBAT TELEFONU: 05359286658
11 - MAİL ADRESİ:
12 - TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ: 09,30--23,00
13 - AÇIKLAMALAR : dişi de erkek de gayet iri ve sağlıklı kuşlardır. dişi forum üyelerinden levent acar'dan alınmıştır ve bileziklidir. dişide sadece sol kanadında ufak bir kanat düşüklüğü problemi mevcut ancak uçmasına engel teşkil etmiyor. dişi ele ve omuza gelmektedir. erkeği ise yaklaşık 4 ay önce aldım. yem kusuyor ve birbirlerini kaşıyorlar lâkin henüz çiftleşme olmadı. ben de pek üzerine düşmedim, eminim kuşları alacak kişi biraz ilgiyle çiftleşmelerini sağlayacaktır. ailevi nedenlerden dolayı kuşları sahiplendiriyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
02 - CİNSİYETİ: DİŞİ - ERKEK
03 - YAŞI: 1,5 - 2
04 - SAĞLIK DURUMU: ÇOK İYİ
05 - BİLEZİK NO: DİŞİ 2015 - ERKEK: YOK
06 - FİYATI: 200 TL
07 - GEÇERLİLİK TARİHİ: SATILANA KADAR
08 - SATILAN / ALINACAK ŞEHİR: İSTANBUL/PENDİK
09 - GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE:
10 - İRTİBAT TELEFONU: 05359286658
11 - MAİL ADRESİ:
12 - TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ: 09,30--23,00
13 - AÇIKLAMALAR : dişi de erkek de gayet iri ve sağlıklı kuşlardır. dişi forum üyelerinden levent acar'dan alınmıştır ve bileziklidir. dişide sadece sol kanadında ufak bir kanat düşüklüğü problemi mevcut ancak uçmasına engel teşkil etmiyor. dişi ele ve omuza gelmektedir. erkeği ise yaklaşık 4 ay önce aldım. yem kusuyor ve birbirlerini kaşıyorlar lâkin henüz çiftleşme olmadı. ben de pek üzerine düşmedim, eminim kuşları alacak kişi biraz ilgiyle çiftleşmelerini sağlayacaktır. ailevi nedenlerden dolayı kuşları sahiplendiriyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son düzenleme: