CEM CANER Onursal Üye Katılım 3 Eki 2013 Mesajlar 2,819 Tepkime puanı 13 10 Eki 2014 #1 Merhaba arkadaşlar dolaşırken denk geldi hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim görüntü kalitesi iyi değil ama izlemenizi tavsiye ederim [YOUTUBE]eawfoMHyUHQ[/YOUTUBE]
Merhaba arkadaşlar dolaşırken denk geldi hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim görüntü kalitesi iyi değil ama izlemenizi tavsiye ederim [YOUTUBE]eawfoMHyUHQ[/YOUTUBE]
Taner ALTIN Emektar Üye Katılım 1 Tem 2014 Mesajlar 1,672 Tepkime puanı 1 27 Eki 2014 #2 CEM CANER' Alıntı: Merhaba arkadaşlar dolaşırken denk geldi hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim görüntü kalitesi iyi değil ama izlemenizi tavsiye ederim [YOUTUBE]eawfoMHyUHQ[/YOUTUBE] Genişletmek için tıkla ... hey Allahım yav kuşa bak sen
CEM CANER' Alıntı: Merhaba arkadaşlar dolaşırken denk geldi hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim görüntü kalitesi iyi değil ama izlemenizi tavsiye ederim [YOUTUBE]eawfoMHyUHQ[/YOUTUBE] Genişletmek için tıkla ... hey Allahım yav kuşa bak sen
Resul OZYAMAN Emektar Üye Katılım 8 Eyl 2014 Mesajlar 1,168 Tepkime puanı 7 27 Eki 2014 #3 Benden iyi ingilizce biliyor kereta
CEM CANER Onursal Üye Katılım 3 Eki 2013 Mesajlar 2,819 Tepkime puanı 13 20 Kas 2014 #4 Resul OZYAMAN' Alıntı: Benden iyi ingilizce biliyor kereta Genişletmek için tıkla ... herşeyin başı eğitim
Resul OZYAMAN' Alıntı: Benden iyi ingilizce biliyor kereta Genişletmek için tıkla ... herşeyin başı eğitim
erkan pehlivan Yeni Üye Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 100 Tepkime puanı 0 20 Kas 2014 #5 Resul OZYAMAN' Alıntı: Benden iyi ingilizce biliyor kereta Genişletmek için tıkla ... belki ingilizdir
Resul OZYAMAN' Alıntı: Benden iyi ingilizce biliyor kereta Genişletmek için tıkla ... belki ingilizdir