CoffeeSapien
Yeni Üye
Merhabalar herkese, yazım hatalarımdan dolayı şimdiden özür dilerim sizlerden telefondan yazıyorum bu yazıyı. henüz ismi bile olmayan bir minnoş arkadaş edindim kendime ve bilgili kişilerden büyüklerimden kardeşlerimden yorum almak istedim. Dişi olarak aldım yaklaşik 2 aylık falan olarak söyledi sağlıklı oldugunu soyledi sizlerden ogrendigim kadariyla ben bakmaya anlamaya calistim tabi ancak tecrubem olmadigi icin yinede pet shop'un insafına kaldim sayilir bende akil fikir danismak istedim sizlere. Resimlerini ekledim gozleri simsiyah tamamen ancak gozlerinin altinda tuyun seyrek oldugu yeri gorursunuz sanirim. orasinin henuz yavru oldugu icin tuylerinin seyrekliginden kaynaklandigini dusundum vucudunda diski problemi ben goremedim. eve geldi kafesine koyarken o icine koyduklari kartondan cikarirken elime aldim cok sevmedi tabi ilk defa gordugu birisi eline aldigi icin 10 saniye sonra tekrar biraktim kafesine. sonra elimi usulca kafese soktum 10 dk sonra ve karnini oksadim hafifce kacmadi benden. tabi ortami tanimiyor cekimser duruyor tepki vermiyor cok ama kacmadida. sizlerin yorumlarinida alayim soylrdiklerim dogrumudur gozunuze takilan birseyi varmidir. hastaligi falan takilirsa ozellikle erkenden fark etmek istiyorum hastaligi olsada artik benim bir dostum ailenin bir ferdi ilgilenmek benim sorumlulugum bunu bilmek isterim. yorumlarinizi bekliyorum pamuk gibi dostumla ilgili