B Bilal ELMAS Guest 20 Ocak 2014 #3 Ahmet GEZEN' Alıntı: maşallah... Genişletmek için tıkla ... tsk ederim
Burak Ayaz Paylaşımcı Üye Katılım 30 Ağu 2013 Mesajlar 472 Tepkime puanı 1 20 Ocak 2014 #4 Maşallah hocam.
Levent ACAR Moderatör Yönetici Katılım 8 Ara 2013 Mesajlar 17,392 Tepkime puanı 1,686 20 Ocak 2014 #5 Hayırlısı olsun. Maşallah. Allah analı babalı büyütsün. .))
B Bilal ELMAS Guest 20 Ocak 2014 #6 Burak Ayaz' Alıntı: Maşallah hocam. Genişletmek için tıkla ... tsk ederim
Okan Şenol Onursal Üye Katılım 2 Eki 2013 Mesajlar 2,406 Tepkime puanı 1 20 Ocak 2014 #7 maşallah ömrü uzun olsun
B Bilal ELMAS Guest 20 Ocak 2014 #8 cok tsk ederim arkadaşlar bu arada aman tüyü kadar ömrü olsun demeyin tüyü yok daha
Volkan SARSAN Paylaşımcı Üye Katılım 15 Eki 2013 Mesajlar 538 Tepkime puanı 0 20 Ocak 2014 #9 Bilal bey maşallah böyle sizin gibiler yavruları paylaştıkça içimden diyorum benimde yavrularım olacakmı Allah nazarlardan saklasın yavrular büyüdükten sonrada fotoğrafları bekliyoruz.
Bilal bey maşallah böyle sizin gibiler yavruları paylaştıkça içimden diyorum benimde yavrularım olacakmı Allah nazarlardan saklasın yavrular büyüdükten sonrada fotoğrafları bekliyoruz.
B Bilal ELMAS Guest 20 Ocak 2014 #10 Volkan SARSAN' Alıntı: Bilal bey maşallah böyle sizin gibiler yavruları paylaştıkça içimden diyorum benimde yavrularım olacakmı Allah nazarlardan saklasın yavrular büyüdükten sonrada fotoğrafları bekliyoruz. Genişletmek için tıkla ... 2. yavru da bugün cıktı yumurtadan anne izin verirse alırım resim
Volkan SARSAN' Alıntı: Bilal bey maşallah böyle sizin gibiler yavruları paylaştıkça içimden diyorum benimde yavrularım olacakmı Allah nazarlardan saklasın yavrular büyüdükten sonrada fotoğrafları bekliyoruz. Genişletmek için tıkla ... 2. yavru da bugün cıktı yumurtadan anne izin verirse alırım resim
B Bilal ELMAS Guest 20 Ocak 2014 #12 Sinan ÇELİK' Alıntı: Maşallah. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... tsk ederim
abdulkerim demir Paylaşımcı Üye Katılım 25 Haz 2013 Mesajlar 486 Tepkime puanı 3 20 Ocak 2014 #13 maşaallah gözün aydın
B Bilal ELMAS Guest 20 Ocak 2014 #14 abdulkerim demir' Alıntı: maşaallah gözün aydın Genişletmek için tıkla ... tsk ederim darısı yavru bekleyenlere
abdulkerim demir' Alıntı: maşaallah gözün aydın Genişletmek için tıkla ... tsk ederim darısı yavru bekleyenlere