Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 ay önce petshoptan aldığım 4 haftalık olduğunu söyledikleri(doğrumudur bilmiyorum) muhabbet kuşum(Çakıl) çok fazla kaşınıyor sık sık tüylerini kabartıp silkeleniyor bit olabilir diye sprey aldım Çakıla ve kafesini iyice yıkayıp kafesine sıktım ne kafeste nede Çakılın tüyleri arasında hiç yoktu yakınlarımda bir tane veterinere sordum tüylerinde bölgesel dökülmeler halsizlik vs gibi durumlar olmadığı sürece enfeksiyon, mantar, alerjik bir durumdan şüphelenilmemesi gerektiğini tozdan olabileceğini banyo yaptıkça geçeceğini söyledi 2 hafta içinde 3 4 sefer kuşa su koydum yıkandı ama kaşınması geçmedi nedeni ne olabilir ne yapmam gerekir sizce? birde erkek diye almıştım ama internetten resimlere baktığımda dişimi erkek mi anlayamadım yanına eş almayı düşünüyorum cinsiyeti konusundada yardımcı olabilirseniz sevinirim
teşekkür ederim hocam erkek bir yavru daha alsam direk yanına koyabilir miyim yoksa başka bir kafeste 2 3 hafta bana alışana kadar beslesem daha mı iyi olur?