A Ali Sami Ünal Guest 9 Kas 2013 #1 Elime gelmiyor olabilir ama bugün ilk defa kafama çıktı Elime de gelse tam olacak
A Ali Sami Ünal Guest 9 Kas 2013 #3 Yarın ele alıştırma antremanı yapıcam. Gelir de resmini paylaşırım İnşallah
A Ali Eren HAYRAN Guest 13 Kas 2013 #4 Ele almak için şey yapabilirsin kafesdeki her şeyi çıkar elini sok parmağa almaya çalış altına bastır muhtamelen gelir şansınızı deneyin
Ele almak için şey yapabilirsin kafesdeki her şeyi çıkar elini sok parmağa almaya çalış altına bastır muhtamelen gelir şansınızı deneyin
E Eren Baydar Guest 21 Haz 2014 #5 Kuşum sürekli benim kafamda duruyor, bende kuşum kafama çıkmaya çalışırken ellerimdw gezdiriyorum böyle böyle alışıyo
Kuşum sürekli benim kafamda duruyor, bende kuşum kafama çıkmaya çalışırken ellerimdw gezdiriyorum böyle böyle alışıyo
ERKİN AK Paylaşımcı Üye Katılım 30 Kas 2013 Mesajlar 796 Tepkime puanı 8 21 Haz 2014 #6 Ali Sami Ünal' Alıntı: Elime gelmiyor olabilir ama bugün ilk defa kafama çıktı Elime de gelse tam olacak Genişletmek için tıkla ... let me take a selfie
Ali Sami Ünal' Alıntı: Elime gelmiyor olabilir ama bugün ilk defa kafama çıktı Elime de gelse tam olacak Genişletmek için tıkla ... let me take a selfie
K kadir can ucun Guest 21 Haz 2014 #7 dua edinde ağız meraklısı olmasın bizim ki artık dudak meraklısı gelen gidenin dudağına konmaya çalışıyor sonuç çizik surat
dua edinde ağız meraklısı olmasın bizim ki artık dudak meraklısı gelen gidenin dudağına konmaya çalışıyor sonuç çizik surat
A atakan Guest 29 Haz 2014 #8 Aman dikkat, "talih kuşu" sizin üzerinize konmasın... (Bkz: tuvalet) Maşallah.
Levent ACAR Moderatör Yönetici Katılım 8 Ara 2013 Mesajlar 17,392 Tepkime puanı 1,686 29 Haz 2014 #9 Maşallah.. Senin saçlar da tam yuva yapılacak cinsten..
A Ali Sami Ünal Guest 30 Haz 2014 #10 Levent ACAR' Alıntı: Maşallah.. Senin saçlar da tam yuva yapılacak cinsten.. Genişletmek için tıkla ... gitti o saçlar artık tutunamıyor kayıyor
Levent ACAR' Alıntı: Maşallah.. Senin saçlar da tam yuva yapılacak cinsten.. Genişletmek için tıkla ... gitti o saçlar artık tutunamıyor kayıyor