Kafasini yaslama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ByUgur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByUgur

Meraklı Üye
Arkadaşlar 4 aylik kusum Paşa 1 haftadir salincakta uyuyor.Bu tabiki kotu bisi degil fakat şu var sadece ayakta durmuyor kafasini salincagin diger ucuna koyuyor bole insan gibi yatiyor bazen sesleniyorum kafasini kaldirmiyo gozunu acio etrafa bakiyor :D Ya kotu bi olay yok fakat ben bunu neden yaptigini bilmek istiyorum.

⭐Şimdiden tessekkurler ⭐

uyurken bir resim cekermisn cok merk ettim o anda ne kdr sevimli olurlar varya tutacksin yanaciklarin sikacaksin :D

Dediğin şekilde kuşunu bi hayal ettimde adeta senin kuş elleri koymuş enseye hamak keyfi yapıyor pek rahatsız etme bırak keyfine baksın :)

Ben de çok merak ettim doğrusuBen dişi kuşumun göbüşünü seviyorum valla kafesin içinden.Ele alışkın kendileriYine de kafese elimi soktuğumda bir tedirgin oluyor,göbüş sevcem diyorum,bekliyor.Ben karnını severken Eğilip elime bakıyor bücür☺️

Sent from my iPhone using Tapatalk

uyurken bir resim cekermisn cok merk ettim o anda ne kdr sevimli olurlar varya tutacksin yanaciklarin sikacaksin :D
Yah valla bide bizimki mavi beyaz yanaklarindada cok tuy var alim sıkasım geliyo tabi olmaz :D
Dediğin şekilde kuşunu bi hayal ettimde adeta senin kuş elleri koymuş enseye hamak keyfi yapıyor pek rahatsız etme bırak keyfine baksın :)
Valla paşa efendi yatiyo yapcak bisi yok :D

Foto istiyoruZz foto☺️Yerim ben onun keyfini

Ben de çok merak ettim doğrusuBen dişi kuşumun göbüşünü seviyorum valla kafesin içinden.Ele alışkın kendileriYine de kafese elimi soktuğumda bir tedirgin oluyor,göbüş sevcem diyorum,bekliyor.Ben karnını severken Eğilip elime bakıyor bücür☺️

Orasi farkli bizimkini gobuşunu sevmen imkansiz huyludur kendileri sadece yanaklari elletiyor kendisi bide gagasi :D
O ani yakalamam lazim yanina gidince kafesi acicam saniyo kafes kapagina ucuz duzenliyor :D

Son düzenleme:
Benimki de hep salıncakta uyur. Seninkinin kafa yaslama olayını merak ettim doğrusu.

Benimki poposunu Dönüyor bize öyle uyuyor tek ayak üstündeEl kadar şeylerin bile karakteri,huyu var ya☺️

Merakla bekliyoruz şu artistin resmini

Orasi farkli bizimkini gobuşunu sevmen imkansiz huyludur kendileri sadece yanaklari elletiyor kendisi bide gagasi :D
O ani yakalamam lazim yanina gidince kafesi acicam saniyo kafes kapagina ucuz duzenliyor :D
Sen o anı çaktırmadan yakala buraya atarsın fotoğrafını :)

Benimki poposunu Dönüyor bize öyle uyuyor tek ayak üstündeEl kadar şeylerin bile karakteri,huyu var ya☺️

Aaa o tek ayak bizdede meşur bi bakiyorum sek sek oynar gibi gozu kapali tek ayak haraket edio ahaha bizimkini satsam deli kus die almazlar yav :D

Aaa o tek ayak bizdede meşur bi bakiyorum sek sek oynar gibi gozu kapali tek ayak haraket edio ahaha bizimkini satsam deli kus die almazlar yav :D

Aaa diyorum Oğluma tek ayak cezası vermişlerUyku var ya tek Gözünü açıp bakıyor,sonra kaldığı yerden devam.Biraz ısrarcı olursak bık bık diye söylenmeye başlıyor yer mantarı☺️

Duzgun dursa cekcem kac metre oteden hissediyoya :D

Benimki de ilk gun boyle uyuyordu baya korkmustum
34bc95fdf2a6649ec563d695052102bc.jpg

ÇEKTİMMMM COK UZAKTAN ÇEKTIM OYUZDEN KALITESIZ CIKTI
5dbef733d4a02c85987f5869623a3838.jpg

Serseriiii yerim ben bu Böceği ya çok tatlııııMaşallahIlk defa böyle bir uyuma görüyorum şebek nolcak

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:09 -->-> Daha önceki mesaj 00:08 --

Benimki de ilk gun boyle uyuyordu baya korkmustum
34bc95fdf2a6649ec563d695052102bc.jpg

Tam tembel işi bücürrrrÇok şeker ama yaaa maşallah

Sorma tembel ki ne tembel kafesten cikma ve ucma cabalari haricinde sadece uyuyor :D tesekkur ederiz bu arada

Serseriiii yerim ben bu Böceği ya çok tatlııııMaşallahIlk defa böyle bir uyuma görüyorum şebek nolcak

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:09 -->-> Daha önceki mesaj 00:08 --

Tam tembel işi bücürrrrÇok şeker ama yaaa maşallah

:confused: :D:D:D:D

Geri