Mlhyldz1907
Yeni Üye
Benimkinin de kafasının üstünde bir tarafında yok yara var sandım elimle baktım birşey yok sadece o tarafında tüy yoktu benim kuş tüy dökümüne de girdi o sebeple kafasında tüy olmamış olabilir dedim kendi kendime seninki de öyle bir durum olmuş olabilirSebebini öğrenebilir miyim bilen biri yardımcı olursa sevinirim
Geçermi ?Benimkinin de kafasının üstünde bir tarafında yok yara var sandım elimle baktım birşey yok sadece o tarafında tüy yoktu benim kuş tüy dökümüne de girdi o sebeple kafasında tüy olmamış olabilir dedim kendi kendime seninki de öyle bir durum olmuş olabilir
Benimkinin daha geçmedi yerine tüy gelir gelmesse o zaman yazarsınGeçermi ?
Anladım teşekkür ederim tahmini zaman varmı peki çıkması içinBenimkinin daha geçmedi yerine tüy gelir gelmesse o zaman yazarsın
Tüy döküyor mu senin kuşunAnladım teşekkür ederim tahmini zaman varmı peki çıkması için
Hayır tüy dökme sorunu yokTüy döküyor mu senin kuşun
Tüy dökme sorunu demiyorum ben her kuş tüy dökümüne girer senin kuşun da döküyor mu anlamında dedimHayır tüy dökme sorunu yok
Tüy dökmüyorsa kafasında tüy olmaması bir sorun olabilirTüy dökme sorunu demiyorum ben her kuş tüy dökümüne girer senin kuşun da döküyor mu anlamında dedim
Tüy dökmüyor hayırTüy dökme sorunu demiyorum ben her kuş tüy dökümüne girer senin kuşun da döküyor mu anlamında dedim
Ne gibi bir sorunTüy dökmüyorsa kafasında tüy olmaması bir sorun olabilir
Evet sizin cevabınızı dikkate aldım zatenBen cevap vermiştim gündüz. Bebekken annesi veya başka bir şey kafasındaki tüy köklerine zarar vermiş olabilir.