muhabbet_kuşu755
Meraklı Üye
cuma günü kuşlarıma rahat etsinler diye büyük geniş bir kafes almayı düşünüyorum nelere dikkat etmeliyim büyük ve geniş kafesler en FAZLA kaç tl eder?
zaten boyalı kafes sevmiyorum mavi oembe sarı yeşil gibi kafesler kötü duruyorBoyalı kafes alma kemirirler. arkadaşın önerdiği tarzda bir kafes alabilirsin temizlik açısından kolay çekmeceli ve boyasız bir kafes al o kafes esnaflarda 35 lira.
babam internetten sipariş etmeme izin vermiyorYongli A301 Pirinç Muhabbet Kafesi Fiyatı - Taksit Seçenekleri bu kafese bak 2 kuş rahat yaşar büyük bi kafes
bizim kafeste o kafesin boyutlarında ve 30 tl ye aldımYongli A301 Pirinç Muhabbet Kafesi Fiyatı - Taksit Seçenekleri bu kafese bak 2 kuş rahat yaşar büyük bi kafes
internetten sipariş edememhocam ben yaklaşık bir hafta önce çifthane bir kafes aldım yuvalık 4 tane yemlik 1 tane akıllı yemlik aldım kuş kumu tül hepsini 42 tl ye aldım kafes boyuttu 75x45x45 emin değilim boyut konusunda ortadaki telli çıkardım şuan kuşlar çok rahatlar yer ankara olsaydı adres verebilirdim.sadece kafes 30 tl ye aldım ÇİFTHANE 30 LİRAYA sahibinden.comda - 181279134 buda ilan konusu