Hayırlı olsun kafesınız pek guzelmıs..
Teşşekkür Ederim Ama şöyle bir durum var kafes papagan kafesi oldugu için ne yaylı nede giyotin yem kapısı var yani yavruluk ve akıllı yemliği dışarıya asamıyorum mecburen içeriye asma durumunda kaldım.Elimde kafes tülü yoktu o yuzden yemler tüyler vs dışarıya sacılmasın diye strec film ile sarmıştım en kısa sürede kafes tülü alayım teşşekür ederim uyarınız için elimde de 5 tane plastik tünek var ayriyetten aldım tahta tünekleri iptal edip onları takıcaktım ama bir türlü kıyamadım tahta tüneklere isterseniz arasını açayım dediginiz gibi yada plastik tünekler daha iyi olur derseniz onları takayım![]()
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:47 -->-> Daha önceki mesaj 16:47 --
çok Teşşekür ederim
yuvalik ve akilli yemligi disari koyarsaniz daha iyi olur birde kafes gogus izasindan yukarda olursa daha iyi olur alcak kafes sikintisini ben daha once yasadim kuslarin yuksekte daha mutlu simdi.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:36 -->-> Daha önceki mesaj 17:35 --
ben telleri keserek di;ari asmistim iceride hareket alanini baya bir kisitlar.
buda mantikli tabiabi ben bu kafese bi zarar verirsem valide sultan beni keser![]()
bizde aile olarak şöyle bi mantık var bi eşyamız da değişiklik yapmayız ihtiyaç ne mesela kafesin yemlik kapsı yok idare et böyle maddi durum iyi olup fazla para oldumu yem kapsı olan bi kafes al öteki başka bi şey için lazım olur dursun bi kenarda
![]()
![]()
Bende Yakınlarda Bi pet shopa gidin ve kafesi çifthaneyle değiştirin papağan kafesi muhabbetlerden pahalıdır ve o kafes kaliteli galiba.
hele ki böyle ekonominin alt ust oldugu bu donemde bunlara dıkkat etmek gerekabi ben bu kafese bi zarar verirsem valide sultan beni keser![]()
bizde aile olarak şöyle bi mantık var bi eşyamız da değişiklik yapmayız ihtiyaç ne mesela kafesin yemlik kapsı yok idare et böyle maddi durum iyi olup fazla para oldumu yem kapsı olan bi kafes al öteki başka bi şey için lazım olur dursun bi kenarda
![]()
![]()