E Emree Orhan Yeni Üye Katılım 21 May 2015 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 22 May 2015 #1 Erkek m.kusumun yanına dışı aldim kafes tek kapılı birazda ufak yeni kafes almayı düşünüyorum nasıl bir kafes almalıyım. Son düzenleme: 22 May 2015
Erkek m.kusumun yanına dışı aldim kafes tek kapılı birazda ufak yeni kafes almayı düşünüyorum nasıl bir kafes almalıyım.
Can Bey Meraklı Üye Katılım 28 Mar 2015 Mesajlar 236 Tepkime puanı 0 22 May 2015 #2 Olabildiğince geniş kuşun rahat hareket edebileceği tarz da kafesleri tercih edin Sent from my iPhone using Tapatalk
Olabildiğince geniş kuşun rahat hareket edebileceği tarz da kafesleri tercih edin Sent from my iPhone using Tapatalk
Uğur GENÇ Moderatör Katılım 24 May 2013 Mesajlar 7,981 Tepkime puanı 553 22 May 2015 #3 Fiyat olarak sorun olmaz ise hagenvision kafesler kaliteli ve şık kafeslerdir. Daha uygun olarak pirinç kafesler bulabilirsiniz.
Fiyat olarak sorun olmaz ise hagenvision kafesler kaliteli ve şık kafeslerdir. Daha uygun olarak pirinç kafesler bulabilirsiniz.