Kafeste Ayna

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 6768
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 6768

Guest
kafeste ilk aldığımdan beri ayna var çıkarıp yeni oyuncak takmak istedim ama bi abi senin kuş aynaya alışmış karşısında biri varmış sanıyo dedi çıkarma stres yapar kuş dedi böyle bişey olabilir mi ?
 
Eğer sana alışık değilse bırak kalsın ayna. En azından kendini eğler. Ama sana alışıksa aynayı çıkarman lazım ki aynada gördüğü kuşla değil, seninle ilgilensin.
 
Eğer sana alışık değilse bırak kalsın ayna. En azından kendini eğler. Ama sana alışıksa aynayı çıkarman lazım ki aynada gördüğü kuşla değil, seninle ilgilensin.

benimlede ilgileniyo ama kafese girince onunla ilgileniyo şimdi ben aynayı çıkarsam stres yapıp kendini yolmaz dimi ? korkuyorum diğer kuşum öyle olmuştu
 
Ben 8 sene evimde besledim aynada hep vardı hiçbir problem yaşamadım. Aksine benim ilgilenemediğim zamanlarda o kendi kendiyle ilgilendi.
 
Olmadı 1-2 hafta deneyin. Bir sorun olmazsa aynasız salıncak takarsınız. Bu süreçte ona daha fazla ilgi gösterebilir ve uğraşacağı yeni bir oyuncak alabilirsiniz.
 
Ne kadar ilgileneceğine bağlı sürekli ilgilenilirse sorun olacağını zannetmem. Bir müddet bu şekilde sürekli ilgi gösterirsiniz unutur heralde
 
şu toplu şıkırdayan oyuncaklardan takıcam arkadaşlarda gördüm çok eğleniyo kıskandım :) olmassa dediğiniz gibi geri takarım :)
 
Geri
Üst