Arkadaslar ben kalıtelı bır yem markası arıyorum ınternette bonnıe champıon lora vs. yem markaları gordum kusu aldıgım petshopdan ıse patimax adlı bir yem aldım sizce iyi olan yem markası nedır yardımcı oldugunuz ıcın sımdıden tesekkurler 

Ben Versele-Laga Kullanıyorum. Çok memnunum.Arkadaslar ben kalıtelı bır yem markası arıyorum ınternette bonnıe champıon lora vs. yem markaları gordum kusu aldıgım petshopdan ıse patimax adlı bir yem aldım sizce iyi olan yem markası nedır yardımcı oldugunuz ıcın sımdıden tesekkurler![]()
My Best Pet Shop ta var. Ama bizim aldığımız 20 Kg lık çuval. Yarım kilo ve ya 1 kiloluğunun stoğunu bilmiyorum.hangı sıteden sıparıs etttıgınızı soylermısınız
Ustaların hepsi versele laga kullanıyor hepside memnun bende yeni sipariş verdim bakalım![]()
Kardeşim bende versele laga aldım 2 paket 500 grlıklardan tanesini 5tl ye aldım ama şimdi biraz pahalandırmışlar gitti gidiyordan aldım.Ama benim Maviş içindeki çekirdekleri ve buğday,arpa gibi bi şey var onları yemiyor seçiyor.
internetten versele laga ya baktım fakat stok yok dıyo baska onerınız varmı acaba ?