Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
E Emre demiral Yeni Üye 6 Mar 2017 #2 Şuan ki hali daha kötü 2 kanadını da kemirdi bir kaç kişiye danıştım stres den dedi bit kontrolü yaptım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şuan ki hali daha kötü 2 kanadını da kemirdi bir kaç kişiye danıştım stres den dedi bit kontrolü yaptım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ibo_selina Meraklı Üye 6 Mar 2017 #3 Kuş yanlız ise yanında eş yoksa Veya sizin olmadığınız biryerde Sürekli yanlız ise Stres altında hisseder kendini yolmaya başlar Bit kene tarzı parazitlerde bu duruma sebep olabilir Bu benim kendi gözlemim Benden daha iyi konuya hakim arkadaşlar yazar Geçmiş olsun samatyalı hobi amaçlı üretici
Kuş yanlız ise yanında eş yoksa Veya sizin olmadığınız biryerde Sürekli yanlız ise Stres altında hisseder kendini yolmaya başlar Bit kene tarzı parazitlerde bu duruma sebep olabilir Bu benim kendi gözlemim Benden daha iyi konuya hakim arkadaşlar yazar Geçmiş olsun samatyalı hobi amaçlı üretici
E Emre demiral Yeni Üye 6 Mar 2017 #4 Teşekkürler ilginiz için Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi