Dişi olanda sadece kanat titremesi var. Dişi zaten 45 gündür kursak mantarı tedavisi görüyor. Erkek olana da önleyici tedbir uyguluyoruz.
Solunum problemleri olduğu için veteriner önerisiyle nebülle ventolin veriyorum.
Dışkıları bazen su gibi arada beyazlık oluyor dışkı kuruyunca yapışkan gibi oluyor, bazen ise buraya eklediğim gibi koyu yeşil sulu dışkı oluyor.
2 gündür normal katı dışkı yok.
İkisi de çok su içiyor ve ikisi de çok halsiz, erkek kuşum çok hareketli bir kuş iken şuan asla oynamak istemiyor.
Oda sıcaklığı 25 derece %30 nem oranında. Bakteriyel bir hastalık mı bilmiyorum. Virkon S ile hazırladığım spreyle gün içinde dışkıladıkları herşeyi dezenfekte ediyorum. Sularına entrobac ekliyorum. Daldarı, yulaf biraz da tohum yem yiyorlar. İkiside benim için çok kıymetli lütfen geç kaldınız gibi yanıtlar olmasın onları zor şartlardan çıkarıp sahiplendim. Başka tavsiyeleriniz varsa açığım. Bulunduğum şehir küçük bir doğu ili kanatlı veterineri yok, batıda kanatlı veterinere online görüşebildiğim kadar gösteriyorum. Erkek 42 gram dişi 39 gram
Son düzenleme: