kanatları açık, gözleri kapalı ve kuyruğunu inip kalkıyordu.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _çimen_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_çimen_

Yeni Üye
kuşumun bugüne kadar hiç bir şeyi yoktu bu sabah 2 saatliğine evden çıktım geldiğimde kötü durumdaydı. kanatları açık, gözleri kapalı ve kuyruğunu inip kalkıyordu. genelde yazın sıcaktan böyle olduğu için daha serin bi odaya aldım ve banyosunu taktım. ama banyo yapmak bile istemedi ve şimdi de denge sorunu yaşanmaya başladı. tünekte çok zor duruyor dengesini kaybediyor ve ishal. 4 buçuk yaşında dişi lütfen yardımcı olun veterinere mi gitmeliyim yoksa sıcaktan mı olmuştur

Hiçbir belirti vermeden birdenbire olması tuhaf zehirlenmiş olabilir mi ? Sıcaktan olduğunu sanmam ama içerisi kaç derece?
Zaman kaybetmeden veterinere gitmenizi tavsiye ederim hangi ildesiniz?
Yem yiyor mu, ishal ne zamandır devam ediyor elinizde hiç takviye var mı ve fotoğraf video paylaşın

Hiçbir belirti vermeden birdenbire olması tuhaf zehirlenmiş olabilir mi ? Sıcaktan olduğunu sanmam ama içerisi kaç derece?
Zaman kaybetmeden veterinere gitmenizi tavsiye ederim hangi ildesiniz?
Yem yiyor mu, ishal ne zamandır devam ediyor elinizde hiç takviye var mı ve fotoğraf video paylaşın
oncelikle yanıtınız için çok teşekkürler bende anlamadim birden bire olmasını ama neyden zehirlenmiş olabilir ki? ilk olarak 28 derece olan odada duruyordu sonra 26 derece olan odaya aldım ama içerisi o kadar sıcak değil. akşam bizim hep gittiğimiz veterinere götürmeyi planlıyorum zaten ama akşamdan önce götürmem mümkün değil araba kullanamıyorum çünkü.
marea pharema markasinin vitaminini kullaniyorum

Kafesini kesirmiş olabilir, bitki yemiş olabilir böyle ihtimaller var mı? Yem yiyor mu kuşunuzun ve dışkı fotoğrafı paylaşır mısınız?

Eğer aparat varsa 4 ml kadar su basın kursağına eğer zehirlenmişse atsın ve veteriner görmeli. Ani olması endişelendirdi beni

Korku,panik durumu olmuş olabilir. Bir yerlere çarpmış olabilir. Çok fazla bunalmış ve sıcaklamış, su tüketimini arttırdığı için ishal olmuş ve halsiz kalmış da olabilir. Zehirlenme olabilir. Yumurta sıkışması bir ihtimal.
Bir diğer durum da zaten hastaydı.
Foto istenmesine rağmen neden görüntü paylaşmıyorsunuz?

Yumurta sıkışması olması muhtemel. Vakit kaybetmeden veterinere götürün baksınlar..

Geri