Veterinere gittim.Iki tane ilac verdi fakat ismini söylemedi.Bir mantardan bahsetti ve kaslarının edildiğini söyledi sadece.Dışkı fotoğraflarını gördüm. Kuşta koksidiyoz var. Hemen veterinerden sulphamezathine ya da baycox alın. Zaman kaybetmeyelim. Kanlı dışkı koksidiyozun son evrelerinde görülür. İlacı alın,kullanımını yazarım.
Veterinere gittim.Iki tane ilac verdi fakat ismini söylemedi.Bir mantardan bahsetti ve kaslarının eridiğini söyledi sadece.![]()
Kuşta koksidiyoz var. Eğer veteriner antikoksidiyal ilaç vermediyse etki etmez. Geçmiş olsun.Veterinere gittim.Iki tane ilac verdi fakat ismini söylemedi.Bir mantardan bahsetti ve kaslarının edildiğini söyledi sadece.![]()
Cortal ve Panteramisin bu iki ilacı vermişler.Veterineri arayıp isimlerini ya da etken maddelerini öğrenebilrimisiniz?
Cortal hakkında bilgim yok ancak, panteramisin solunum yolu enfeksiyonlarında kullanılan bir ilaç. Koksidiyoz bi işe yaramazCortal ve Panteramisin bu iki ilacı vermişler.
Diğer koksidiyoz denilen kuşlardaki gibi değil dışkısı ama veterinerle görüşürüm tekrardanCortal hakkında bilgim yok ancak, panteramisin solunum yolu enfeksiyonlarında kullanılan bir ilaç. Koksidiyoz bi işe yaramaz
Tedaviyi uygulayıp uygulamamak size kalmış, geçmiş olsun.Diğer koksidiyoz denilen kuşlardaki gibi değil dışkısı ama veterinerle görüşürüm tekrardan
Yanlış anlamazsanız bir şey soracağım veteriner hekim misiniz siz de ya da daha kuşunuz mu yakalandı bu hastalığa?Tedaviyi uygulayıp uygulamamak size kalmış, geçmiş olsun.
Evet kuşlarım koksidiyoza hastalığına yakalandı. Tecrübe edindim.Yanlış anlamazsanız bir şey soracağım veteriner hekim misiniz siz de ya da daha kuşunuz mu yakalandı bu hastalığa?
Gittiginiz veteriner kedi ve köpek için belki de işini hakkıyla yapan bir hakimdir ancak kuslar için klinik tedavi için tecrübe ve teknik analizler şart. Bu yüzden çoğu veteriner kuşlar hakkında çok az bilgili . Ezbere ilaç verip gönderir geneldeYanlış anlamazsanız bir şey soracağım veteriner hekim misiniz siz de ya da daha kuşunuz mu yakalandı bu hastalığa?