Karaciğer Hastalığı

finch55

Yeni Üye
Hint bülbülü, 9 yaş, erkek, engelli, 11 gram.
Kakası genelde peçete üzerinde sarı leke bırakıyor. Uzun zamandır devam ediyor.
Dışkı kokusu çok hafif var ağız kokusu yok. Halsizliği var. sık sık yem yemek istiyor.
Tedavi için neler yapabiliriz? Elimde versele laga omni-vit ve muta-vit var. Versele laga Finch yemi ile besleniyor. Pelet yem ve yumurta maması sipariş ettim. Versele laga avi-chol isimli ürun karaciğer koruyucusu olarak geçiyor işe yarar mı? Karaciğer tedavisi için hangi sebze meyveleri tüketebilir?

XVsCvZ.jpg

Son düzenleme:
Hint bülbülü, 9 yaş, erkek, engelli, 11 gram.
Kakası genelde peçete üzerinde sarı leke bırakıyor. Uzun zamandır devam ediyor.
Dışkı kokusu çok hafif var ağız kokusu yok. Halsizliği var. sık sık yem yemek istiyor.
Tedavi için neler yapabiliriz? Elimde versele laga omni-vit ve muta-vit var. Versele laga Finch yemi ile besleniyor. Pelet yem ve yumurta maması sipariş ettim. Versele laga avi-chol isimli ürun karaciğer koruyucusu olarak geçiyor işe yarar mı? Karaciğer tedavisi için hangi sebze meyveleri tüketebilir?

XVsCvZ.jpg

Enginar suyu, elma, roka, devedikeni karaciğere iyi gelir mi?

Yeşil yapraklı sebzelerin hepsinden bolbol yiyebilir. Enginar ve Mor lahana yerse çok iyidir mesela. Beyaz lahana da öyle ıspanak falan da. Devedikeni tohumu iyi gelir ama dozu iyi ayarlayın yağlıdır. Günlük 3-4 adet yiyebilir fazla yemesin. Avichol evet olur ama powerchol daha spesifik bir ürün deve dikeni extratı enginar ekstratı falan içeriyor. Ayrıca enzim içerikli probiyotik kullanın her gün. Daha önce önermiştim yanlış hatırlamıyorsam.

Yeşil yapraklı sebzelerin hepsinden bolbol yiyebilir. Enginar ve Mor lahana yerse çok iyidir mesela. Beyaz lahana da öyle ıspanak falan da. Devedikeni tohumu iyi gelir ama dozu iyi ayarlayın yağlıdır. Günlük 3-4 adet yiyebilir fazla yemesin. Avichol evet olur ama powerchol daha spesifik bir ürün deve dikeni extratı enginar ekstratı falan içeriyor. Ayrıca enzim içerikli probiyotik kullanın her gün. Daha önce önermiştim yanlış hatırlamıyorsam.
Çok sağolun hocam bugün keyfi biraz daha iyi, dediklerinizi alıyorum hemen

Hocam enzim içerikli probiyotik olarak bu iki ürün uygun olur mu. (İkisinin aynı anda kullanması tavsiye edilmiş)
Oro digest ve probi zyme

içeriklerini inceleyebilirseniz çok mutlu olurum hocam. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

wMpOI2.jpg

DSFfMtXKGg.jpg

Gönderdiğiniz ürünler aslında iyi ürünler ama suya katılamıyor olması kullanım zorluğuna nesen olur. Siz prozim plus alın veya probac 1000 bu iki probiyotik de iyidir ve suya kayılabilir yapıdadır.

Geri