Hayvansever03
Onursal Üye
Telefonla zoom yapın bakın canlı mi cansız miEkli dosyayı görüntüle 22464 Merhaba. Kuşum kaşındıkça elime dökülen fotoğrafa eklediğim şey dökülüyor. Bu nedir? Ezdiğimde kan çıkmıyor. Bit olsa kan çıkmaz mıydı?
Cansız olduklarını düşünüyorum. Kuşumun tüylerinin arasında bunlara rastlıyorum kendini silkeledikçe bunlar dökülüyor.Telefonla zoom yapın bakın canlı mi cansız mi
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
parazit olabilir bence ne bit ne pire ama tüy diplerinde yaşayan bir canlıBilgisi olan çıkarsa çok sevinirim.
Ne yapabilirim? Sirkeli suyla sprey sıkıyorum artı olarak ne yapmalıyım?parazit olabilir bence ne bit ne pire ama tüy diplerinde yaşayan bir canlı
sprey sıkmak tüy diplerine ulaşamayabilir yüzeysel kalır fazla sıkmak da zarar verebilir bu yüzden sirkeli suyla kendisi banyo yapsın birde bit parazit spreyi alın önce kuşu kafesten çıkarıp kafesi dezenfekte edin sonra kuşa bit parazit spreyini sıkın 2 günde 1 olacak şekilde 1 hafta sıkın temizlensin ilk gün, 3.gün ve son günü kafesi tekrar dezenfekte edin parazit spreyine 1 gün ara verdiğiniz aralarda da banyoluğu takıp 3 damla sirke damlatın banyo yapsa da yapmasa da 8 saat kalsın sonra çıkarınNe yapabilirim? Sirkeli suyla sprey sıkıyorum artı olarak ne yapmalıyım?
ek olarak kafese tül takıyorsanız onu da dezenfekte edinsprey sıkmak tüy diplerine ulaşamayabilir yüzeysel kalır fazla sıkmak da zarar verebilir bu yüzden sirkeli suyla kendisi banyo yapsın birde bit parazit spreyi alın önce kuşu kafesten çıkarıp kafesi dezenfekte edin sonra kuşa bit parazit spreyini sıkın 2 günde 1 olacak şekilde 1 hafta sıkın temizlensin ilk gün, 3.gün ve son günü kafesi tekrar dezenfekte edin parazit spreyine 1 gün ara verdiğiniz aralarda da banyoluğu takıp 3 damla sirke damlatın banyo yapsa da yapmasa da 8 saat kalsın sonra çıkarın
Teşekkürler cevabınız içinek olarak kafese tül takıyorsanız onu da dezenfekte edin
Rica ederimTeşekkürler cevabınız için![]()