Kavga ediyorlar

Hakan3611

Yeni Üye
Çiftimin ikiside kızgın ve sürekli kavga ediyorlar gaga atmıyorlar direk çırpınmalı kavgalar . Dişiye mi eş seçtireyim erkeğe mi hangisi daha kolay eş seçer ? Yardımcı olacaklar için şimdiden teşekkür ediyorum .

Ekli dosyalar

• IMG_20180924_175013_012.jpg
    IMG_20180924_175013_012.jpg
    439.3 KB · Görüntüleme: 21
Birde vuran erkek arkadaşlar bundan önce eşi vardı ona kur falan yapıyordu ama onlada şiddetli kavga edince dişiyi değişgirdim . Şimdiki dişiylede kavga ediyorlar ne yapmalıyım arkadaşlar.

Ayrı kafeslere koyun bir müddet. İkisi de kızışmış dediğiniz gibi.

Yuvalık takılı mı?

Yuvalığı dün aldım kafeslere ayırdığım için takmadım ? Sizce ne yapmalıyım ?
Ciftlestireceginiz kafesde 2 3 hafta kadar yuvalik takili dursun erkek de orada kalsin disiyi baska kafese alin bu surecte vitamindir mamadir takviye yapın 2 3 hafta sonrasi birlestirin.

Anlaşmıyorlarsa ayırmanın veya kızıştırmanın bir mantığı yok. Erkeğin yanına farklı bir dişi atabilirsiniz. Kavga ediyorlar ise şiddetli bir şekilde eğer ileride kuluçka döneminde oluşacak yumurtaların hepsi kırılır ve hem emeğiniz hemde hevesiniz kursağınızda kalır. Gözlemleyin ve kavga hali devam etmekteyse sorun çıkaran kuşunuzu farklı bir kuşla değiştirebilirsiniz. Fakat bu gibi durumlarda dişi muhabbet kuşları daha baskın olduğundan dolayı dişiden kaynaklı bir problem oluyor. Genelde erkeğin yanındaki dişi değiştiriliyor ama siz yinede iyi gözlemleyin.

Kuşlarınız kavga ederken yuvalık takılımıydı ?

Geri