maşallah erkek kuşun çok tatlı. kavga değil ayırma kuşları. eskiden bu forumda her şeye cevap verilirdi. sahibi değişince her şey değişti galiba. ben de sorularıma cvp alamadım.
Men de beleydi disi erkekden boyca boyuk idi cok da kizkin idi. Erkeyi doyduyunu gordum erkeyi deyismeye qerar verdim uc gun bundan qabaq erkeyi basqa bir erkekle deyisdim. Belke sen de erkeyi deyisib daha baskin kizqin bir erkek alasan
S308 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu kaydettiklerim kavga mı kur mu acaba? Ayırmalı mıyım, bazen dişi çok sert dövüyor.
Mavi erkek tüyde farkındayım. 3. dişi de kafese ben erkeği koyunca peşinden geldi. Normalde mavi erkek ve yeşil dişi bir haftadır aynı kafeste ama hiçbir temas olmadı. Sarı dişi de ayrı duruyordu başka bir odada. Erkeği dövdüğü için ayırmıştım. Neyse detaylar önemsiz, zaten kimse okumuyor, okusa da cevap vermiyor.
Eş tutarlar mı, bunlar kur mu kavga mı, ona cevap alsam yeter. Şimdiden teşekkürler.
Maşaallah kuşlarınıza fakat bana dişi biraz genç geldi yani yumurtlama çağında değil 4 5 aylık gibi bu nedenle sıkıntı olabilir henüz yetişkinliğe erişmemiş
Bunları izledikçe erkek kuş alasım geliyor . Kur yapıyor bunlar ya
Kucuk kafeste iki uc kus zor yasar kavgalar kacinilmaz kacacak yeri yok kusun buyuk kafese almaniz gerekli
Benim anlatmak istedigimde bu dar kafeste es tutar diye birsey yok kuslar buyuk salmalara alinirlar erkek disi karisik kim kimle anlasiyorsa onlari uretim kafesine alirsiniz siz kucuk alanda iki disi bir erkek var erkek deneyecek kim pas verirse ona yazacak ucacak kur yapicak pesinden ayrilmiycak paylastiginiz videoda kuslar kucuk kafeste mi buyuk kafesteler mi
Gonlunuzce olur insallah
Eğer kur olduğuna güvenmiyorsanız 15 günlük ayırınız. Ama erkek ana kafeste kalsın.