cengiz
Emektar Üye
Muhabbet kuşlarımıza yüksek vitaminli kaynar takviyesi. Bu kış aylarında grip yaygınlaştı. Gribe ve soğuk alğınlığına iyi gelen bu karışımı kuşlarımada uygulamaya karar verdim. 
Hazırlanışı
7 türlü karışım.
1-karanfil
2-tarçın çubuğu
3-zencefil
4-havlıcan
5-Yeni bahar
6-zerdeçal
7-muskat cevizi
Aktarlarda kaynar malzemesi dediğinizde veriyorlar(5 litrelik su için)
Yapılışı
Elinizdeki karşımı 5 litre suya ekleyip 1 saat kaynatıyoruz. Sıcak sıcak bir fincan içiyoruz soğuduktan sonra suluklara 10 damla damlatıp servis yapıyoruz. Ertesi gün suluk değiştiriliyor. Ben 10 damla veriyorum fazlası zararlı olurmu bilmiyorum. Afiyet olsun
 soğuduktan sonra suluklara 10 damla damlatıp servis yapıyoruz. Ertesi gün suluk değiştiriliyor. Ben 10 damla veriyorum fazlası zararlı olurmu bilmiyorum. Afiyet olsun

Hazırlanışı
7 türlü karışım.
1-karanfil
2-tarçın çubuğu
3-zencefil
4-havlıcan
5-Yeni bahar
6-zerdeçal
7-muskat cevizi
Aktarlarda kaynar malzemesi dediğinizde veriyorlar(5 litrelik su için)
Yapılışı
Elinizdeki karşımı 5 litre suya ekleyip 1 saat kaynatıyoruz. Sıcak sıcak bir fincan içiyoruz
 soğuduktan sonra suluklara 10 damla damlatıp servis yapıyoruz. Ertesi gün suluk değiştiriliyor. Ben 10 damla veriyorum fazlası zararlı olurmu bilmiyorum. Afiyet olsun